Malovanie obrazov pre zaciatocnikov

Obraz mojej bývalej frajerky. Keď som jej ho prvý krát ukázal, urazila sa. Nechcel som jej povedať, kde na. Takto si krátim svoje voľné chvíle - maľovaním a tvorením. Pozrite si zrýchlené video, ako vznikol obraz Nežný.


Nerozlišujú maľovanie a kreslenie, pre nich je to jedno a to isté.

Ak chcete začať maľovať, máte na výber zo širokej škály rôznych druhov farieb, štetcov a podkladov pre maľovanie. Ak ste úplný začiatočník a naposledy ste naozaj maľovali na základnej škole, odporúčam vybrať si akvarel alebo akryl. Oškrabe sa špachtľou, ale ak plánujete maľovať často, tak si farbu na palete môžete nechať pre ďalšie maľovanie. Knihy Ak ste začiatočník , môžete si kúpiť knihu pre vašu tvorbu. Určite si nenechajte ujsť kurzy témou zaradené do kategórie „KROK ZA KROKOM“, na ktorých máte jedinečnú možnosť získať znalosti o postupe vystavania obrazu od . Pri troške snahy a nadšenia sa dajú dosiahnuť veľmi zaujímavé výsledky a hlavne je možné rozšíriť si takto svoje tvorivé obzory.


Prehľad výtvarných techník , Prečo maliar maľuje inak (M.Knížák). Spočíva v tvorbe (kreslení a maľovaní) dvojrozmerných (2D) obrazov , javiacich sa z istého uhla trojdimenzionálne (3D). Bez použitia spomaľovacieho médiá sa (prinajmenšom) začiatočníci zrejme nezaobídu.

Objav rôzne tipy a triky ktoré ti k tomu pomôžu. Kreslenie - Zlepši sa v kreslení! Obrázkové postupy, videá, zaujímavé články. Spoznaj umelcov a prebádaj nové.


Teraz k farbám ktoré sú. Podľa mojich skúseností však na začiatok maľovania olejové farby vyškrtnite zo zoznamu. Po dlhších skúsenostiah sa môžte pustiť do maľovania obrazu s olejovými farbami. Motto: Veľkým darom pre človeka je chuť tvoriť. Som zdravotná sestra, ktorá už nelieči ľudí klasickou medicínou, ale alternatívne – rozvíjaním kreativity.


Môj život napĺňa maľovanie obrazov , maľovanie na sklo, kamene, či hodváb, výroba košíkov z papiera, patchwork, batika, savovanie a rôzne iné techniky. Túžite maľovať na hodváb? Chcete sa to naučiť jednoduchým a príjemným spôsobom?


Natočila som on-line kurz: Maľovanie na hodváb pre začiatočníkov. Veľkou chybou začiatočníkov je, že nakreslia tvár v pomere ku hlave príliš veľkú. Pre každého začiatočníka sa môže tvar a štruktúra ucha na prvý pohľad zdať chaotická a mätúca, ale v tomto „chaose“ je predsa len presné a nemenné. Pre stálosť farieb je ale potrebné si miesto pre maľovanie upraviť pre prípadné škvrny od farby, ktoré sa ťažšie odstaňujú. Akrylové farby v našom e-shope.


Akvarelové farby – pre začiatočníkov ju môžeme považovať ako strednú obtiažnosť. Tieto farby sú však veľmi nevýrazné.

Riedia sa vodou a vhodné sú pre jemnú prácu. Enkaustika - maľovanie voskom. Video starého pána, ktorý vysvetľuje postup krok za krokom pre začiatočníkov. Návod je vhodný aj pre začiatočníkov. Tak neváhaj a pusť sa do toho!


To všetko a viac ti umožní maľovanie na keramiku. Poď si s nami pozrieť niekoľko. V dnešnom článku Vám chceme krátko predstaviť funkciu každej pomôcky na maľovanie , aby pod Vašimi rukami mohli vznikať jedinečné umelecké diela. Venuje sa maľovaniu nádherných obrazov formou „enkaustiky“, čo znamená maľovanie horúcim voskom.


Organizujem aj kurzy pre začiatočníkov a pokročilých vo svojom ateliéri v obci Dargov, vediem krúžky pre deti na základných školách a pre kluby žien robím prezentácie intuitívnej kresby.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba