Klapka digestor

Spätné klapky do digestora majú za úlohu, zabrániť vniknutiu studeného vzduchu a udržať teplý vzduch vo vnútri. Vyberte si z našej ponuky spätných klapiek! ELICA SPATNA KLAPKA 1MM.


Spätná klapka , Dvojkrídlová kruhová klapka s pružinovým prítlakom - priemer 1mm, Vyrobená z pozinkovaného. Doprava zadarmo pri platbe vopred. Hodnotenie produktu:.

Zpětná klapka průměr 1mmKlapka ZK 150Klapka D150. Uhlíkový filtr FW-K1vhodný pro digestoře Guzzanti LARO 6 LARO 9 KR a KRW. S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.


Občas se přihodí, že novou digestoř záhy přestaneme používat. Kvůli slabému výkonu, hlučnosti či kapkám kondenzované páry raději otvíráme okno. Díky malým pružinkám a plochám, které se dají otevřít pouze jednostranně, zpětná klapka propuští vzduch pouze směrem ven.


Tlak vzduchu vytvořený digestoří překoná sílu pružinek a otevře cestu ven. Těsné zpětné klapky k digestořím.

V poslední době se často u svých zákazníků setkáváme se stejným problémevniká jim do bytu zápach z digestoří okolních bytů. Běžně se stává, že nájemníci bytů instalují do kuchyní výkonné digestoře s odvodem par do společné šachty, kam ústí odvětrávací potrubí jejich sousedů. List klapky je tvořen rámem a silikonovou membránou.


Je vhodná pro instalaci do vertikální či horizontální polohy. Montáž se provádí zasunutím do potrubí. Klapka má dvoubřité těsnění pro utěsnění a fixaci v potrubí.


V některých zemích EU je jí možno použít pro . Hledáte digestor zpetna klapka ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Ahoj, chcem sa spytat kde je najlepsie montovat klapku - tesne nad digestor do rury alebo co najblizsie k spoju kde sa digestorova rura napaja do komina? Dlzka rury od digestora do komina je cca 3m.


Zpětné klapky k ventilátorům, digestořím a do potrubí. Pachutěsné, vzduchotěsné zamezují pronikání vzduchu, pachů. Nejenže zabraňuje pronikání studeného vzduchu zvenčí, ale zároveň brání úniku teplého vzduchu z místnosti a následné tvorbě kondenzátu v potrubí.


Kovová spätná klapka s tesniacou gumou sa montuje na výstup digestora do steny. Zabezpečí jednosmerné prúdenie vzduchu do komína alebo domovej šachty a zabráni spätnému prieniku vzduchu zo šachty, keď sa digestor nepoužíva.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba