Hotel mousson denne menu

Kurací gyros s fritovanými hranolkami a tzatziki dipom, 1g, €. Carbonara s hoblinkami parmezánu, 2g, €. Zemiakovo-cuketové placky podávané s kyslou smotanou a pažítkou, 2g, €. Biznis menu si môžete vyskladať podľa ľubovoľného výberu: Predjedlo, polievka, jedno. Náš šéfkuchár pripravil lákavé menu zostavené z ponuky domácich aj svetových špecialít.

Kvalita ponúkaných jedál je daná starostlivým výberom tých najčerstvejších surovín, spracovávaných s dôrazom na zachovanie osobitých chutí a vôní. Posedenie v pôvabnom prostredí reštaurácie na letnej terase alebo v lobby bare . Kliknite a zistite viac! Vyprážaný karfiol so zemiakovým pyré a tatárskou omáčkou 1g. Vyskúšali sme obe polievky zo stáleho menu, slepačiu s rezancami, mäsom a julienes zeleninou (€), ani jedna však neočarila.


Vás pripravujeme nezabudnuteľný Večer s beaujolais. Hudobné menu bude mať aj tento rok na starosti IL .

Organizovanie firemných a spoločenských akcií. Okrem jedál nachádzajúcich sa v jedálnom lístku ponúkame našim hosťom počas pracovných dní i výber jedál z denného menu. V moderne zariadenej reštaurácií spojenej s letnou terasou si môžete vychutnať špeciality nášho šéfkuchára.


Reštaurácia Michalovce Menu za zvýhodnenú cenu. Vybrať si môžete z jedálneho lístka, alebo denného menu. Dlhoročné skúsenosti šéfkuchára určite ocení každý , kto má rád dobré jedlo spracovávané z tých najčerstvejších a najkvalitnejších . Toast s grilovaným syrom, rukolou a horčicovo-medovým dresingom.


Slepačia polievka s rezancami, mäsom a juliennes zeleninou. Krémová cícerová polievka s modrým . Tento klimatizovaný 4-hviezdičkový hotel sa nachádza v Michalovciach, km od hlavnej železničnej stanice a minút chôdze od Zemplínskeho múzea. Chata Pod Javorom Zemplínska Šírava- Kamenec.


Hotel Jalta Michalovce Námestie osloboditeľov 70. Barrique Apartments Nam. Disko kluby, Fast foody. Samoobslužná, Jedáleň, Donáška. Moussona Michalovce denné menu.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba