Hotel glamour

Hotel Glamour sa nachádza na brehu vodnej nádrže Zemplínska Šírava v obci Kaluža. Ponúka kvalitné služby pre milovníkov rekreácie, romantické duše, ale aj obchodných cestujúcich, či firemný team building. Hotel ponúka aj možnosť organizovať rodinné a spoločenské oslavy, . Vitajte v novopostavenom Hoteli Glamour.


Ponúkame kvalitné služby pre milovníkov rekreácie, romantické duše, ale aj obchodných cestujúcich, či firemný team building.

Na brehu Zemplínskej Šíravy situovaný Hotel GLAMOUR poskytuje ideálne miesto pre letnú dovolenku ako pre rodiny s deťmi, tak aj pre obchodných cestujúcich, či firemný team building. V príjemnom prostredí s romantickým výhľadom na jazero sú k dispozícii komfortné klimatizované izby s balkónom. Caute baby, ja budem mat svadbu 12. Lepsi pristup som si nemohla priat, uplne mi vyjdu vo vsetkom v ustrety a velmi sa mi paci, ze vsetko mi chcu zrealizovat. Zemplínska šírava je druhou najväčšou vodnou priehradou na Slovensku (po Oravskej priehrade).


Offering accommodation in Istanbul, Glamour Hotel Istanbul is situated in Sirkeci within a 15-minute walk of New Mosque and Spice Bazaar. Click to enlarge image hotel_glamour_sirava_54.

TheGrand Bazaar and Basilica Cistern arewithin 20-minute walking distance. The hotel provides the best services and amenities. It offers access to a vast array of services, including . Nájdite si nové zamestnanie ešte dnes! Voľné pracovné miesta a ponuky práce spoločnosti HOTEL GLAMOUR s. Poloha: hotel je moderný, komfortný štvorhviezdičkový situovaný v atraktívnom prostredí na brehu Zemplínskej Šíravy. Vysoký štandard poskytovaných služieb ocenia rodiny s deťmi, milovníci oddychu, turistiky, či spoločnosti organizujúce teambuildingové aktivity a obchodné rokovania.


Всего в нескольких шагах от песчаного пляжа! Отель pасположен в центpе наполненного жизнью куpоpта Габичче-Маpе, отличается оpигинальным дизайном в стиле гламуp. Солнечные дни здесь пpоводятся на пpекpасном, чудесно . Fischer, Firo-tour, Neckermann a dalších ck do 1zemí světa - dovolená u moře, poznávací zájezdy, lyžařské zájezdy, exotika, tuzemsko. Denně nové Last Minute nabídky. Najlepšie ceny nájdete na trivago.


With Jesús Vázquez, Chonchi Alonso, Jorge Berrocal, Yola Berrocal. Ak dovolenkujete v blízkosti Zemplínskej Šíravy, alebo iba idete okolo a hľadáte gastronomický zážitok v krásnom prírodnom prostredí, reštaurácia Hotela Glamour vás rozhodne nesklame.

Moderné jedlá domácej i medzinárodnej kuchyne pripravované z kvalitných surovín lahodia jazyku i oku. Save up to on Hotels with KAYAK now!

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba