Co je ip kamera

Zachycuje a vysílá živé záběry přímo přes IP síť a umožňuje tak autorizovaným uživatelům lokálně nebo na dálku sledovat, ukládat a spravovat video záběry pomocí standardní síťové infrastruktury založené na IP. Spojení s okolím je realizováno pomocí vysokorychlostní ethernetové linky. Využívají se pro monitorování určeného prostoru, například obchodních prostor, bank, soukromých pozemků apod. Jde o kameru, která vysílá obraz přes počítačovou síť.


Autorizovaní uživatelé tak mohou sledovat a zpracovávat obraz z kamer na jakémkoliv počítači připojeném k síti.

Do domácnosti sa nám tlačí ďalšia technika, aj mnohé byty sú už strážené ako banka. V jednej zo stupavských bytoviek si povedali, že kamery proti zlodejom si. Webkamera je vetsinou relativne tupe zarizeni - je to normalni CCD nebo CMOS kamera, ktera ma v sobe navic capture chip a USB rozhrani. Jedinou vec, co umi, je posilat do USB portu obrazky (popripade i zvuk).


Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Hlavnou súčasťou IP kamier je optika (lens), snímací senzor (image sensor), jeden alebo viacero procesorov a pamäť. Procesory sa používajú na spracovanie obrazu, kompresiu, video analýzu a sieťovú funkcionalitu.

Niektoré modely (napr. C C FosBaby) môžete napájať pomocou powerbanky, čo zaistí ich úplnú drôtovú nezávislosť. Na takový server se připojuje například venkovní kamera , kamera se speciálními vlastnostmi. Naše videoservery mají také audio vstup pro připojení externího mikrofonu.


V našich dokumentech se pro zjednodušení bavíme o IP. Typické je pro ně to, že záznamy odesílají na vzdálená úložiště a obraz z nich lze sledovat v přímém přenosu na počítači nebo mobilních zařízeních. Dovolují mnoho možností instalace, . IP se označuje proto, že vrámci identifikace v LAN musí mít přidělenu IP adresu. V podstatě se jedná o spojení LAN karty a kamery. Používá se zejména jako bezpečnostní prvek.


Udělit odpovědi palec Kdo udělil odpovědi palec? Natáhl jsem je kabelem do spodní místnosti do switche, a nevím jak bych udal aby ten switch komunikoval bezdratem s routrem. Pokud použijete připojení kabelem, nemusíte používat napájecího adapteru a zásuvky v místě kde chcete kameru instalovat, ale využít funkce PoE, která umožní kameru po tomto jednom kabelu napájet.


IP kamera používá pro přenos obrazu běžnou . Manuál jsem prostudoval a protože kameru nevidím, nemohu ji ani resetovat neb zadne hardwarové tlačítko nemá. Program na scanováni IP adres mám Advanced IP Scanner a tím skenuji a skenuji, ale zatím bez úspěchu.

Projedu ještě Tebou uváděné adresy a uvidím, snad se na ní dostanu. Co se týká jména a hesla . Vybrať si ju môžete z našej ponuky v . Pokud se použije záznamové zařízení a kamera od stejného výrobce bude to vypadat takto: Záznamové zařízení říká: kamero, pošli . Viac megapixelové kamery Avigilon patria medzi to najlepšie, čo sa dá na trhu momentálne nájsť. IP adresa je tvořena čísly (bajty) oddělenými tečkou. Kromě pořizování obrazu se záznamem ve dne i noci obsahuje i senzory pohybu (PIR), čidlo na teplotu a vlhkost, mikrofon i reproduktor. V případě kamer s varifokálním objektivem je možné ovládat i optický zoom kamery.


V drtivé většině případů si je pořizujemeí za účelem ochrany a zabezpečení majetku a objektů. Lze je ale využít i pro jiné účely. Váš domácí mazlíček když nejste doma? Nebo kdo vám v noci chodí do lednice ujídat salám či dorty?


Creative prináša v balení všetko, čo budete potrebovať na používanie Creative IP SmartHD LiveCam.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba