Subaru predvadzacie vozidla

Pridať do po porovnania . Objednajte si testovaciu jazdu. Aktuálna ponuka skladových vozidiel Subaru. Kvalitné autá do rokov veku z Mototechny. Zánovné a predvádzacie vozidlá na predaj s garanciou min. Vybaven novým bezpečnostním systémem . Záruka: Možnosť predĺženia záruky na rokov.


Subaru Forester 0iL Comfort CVT, EyeSight,. Autorizovaný predaj a servis vozidiel STILCAR Košice s. V súrnych prípadoch nás kontaktujte na tel. Výhodné ceny Predvádzacie vozidiel na stránke NovéAutá. Zľavy na nové a predvádzacie automobily. Vyberte si z ponuky áut Subaru.


Nájdite si vysnívané auto. ​ prvý majiteľ,​ servisná knižka,​ Vozidlo je po velkém servisu ​- nove rozvody ,​náplně,​ventilové vůle;​ LPG nádrž;​. Zoznam skladových vozidiel. Zaujal vás některý z vozů? Přijďte si jej vyzkoušet. Tyto vozy stojí u nás v Opavě na showroomu kde si je můžete prohlédnout a případně rovnou odjet.


Nabídka skladových vozů. Některé z nich však teprve fyzicky dorazí, vždy je to uvedeno spolu s termínem. Veškeré uvedené ceny obsahují DPH není-li uvedeno . Detekcia mŕtveho uhlu a prostredia za vozidlom je ďalším bezpečnostným prvkom pre nový Forester. Vďaka funkcii natáčania stretávacích a diaľkových . Johannesbrunn - Terénne vozidlo, Predvádzacie vozidlo , ¿edá, Dízel, 5-dverový, viac. Stav počítača kilometrov 3. Kontrola tlaku v pneu, Metalický lak, pred.


Senzor automatického spustenia stieračov, Senzor svetiel, tónované sklá, Ukaz. Ponuka našich nových vozidiel. Dostupnosť do 10dní od objednania vozidla.


Všetky výbavy modelu Outback obsahujú: Bezpečnostný systém EyeSight, Systém detekcie vozidiel vzadu a kontrola mŕtveho uhlu, Automatické prepínanie stretávacích a diaľkových svetiel, X-mode - offroad asistent, vyhrievanie volantu a. AWD (pohon 4x4) je ve všech vozech subaru samozřejmostí. Sme nezávislým predajcom vozidiel Subaru. Vďaka dlhoročným skúsenostiam a silným väzbám na zahraničných dodávateľov sme schopní pre Vás zabezpečiť nové vozidlo za tých najvýhodnejších podmienok.


SUBARU - Jazdené vozidlá - osobné.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba