Sportove poniky na predaj

Zvazujem predaj 9rocneho belusa Sportoveho ponyho vhodny na rekreaciu, vychadzky pripadne lahku jazdiarensku pracu, Kvh cca 135cm jazdeny anglicky. Obcas vyhodi zadnymi pri jazdeni na pomocku bicom(nieje pravidlom). Pri osetrovani bezproblemovy. Pravidelne korektury, odcervenia, oc.


Predam ponika kobylku bud vimenim za ovce,kobylka jé velmi kludnej povahy, nekope,nehrizie,vhodne jé pre male deti,dava predne,zadne nohy,ma 5- rokov,je flakatej farbi.

Ponúkam na predaj ľahkú brzdenú konskú vlečku vhodnú pre väčšieho poníka , alebo koňa. PP a pasom( Línia PLUTO). Nikdy nezranený, zdravý. Valach je milej komunikatívnej povahy, rád sa učí.


Vrátane úplne nových korekčných výplní - viď foto. Dôvodom predaja je aj predaj sedla, nakoľko nášmu ponymu je dlhé. Aktuálne online inzeráty koní zdarma na Bazar.


Pre show, chov alebo šport.

Kone a poníky na predaj , kúpu a chov, najkrajšie tátoše za najlepšie ceny v online bazári. Kobyla vhodná aj pre dieťa s ambíciou do športu. Dobrý deň, ponúkame na predaj 7-ročného valacha, na svoj vek je maximálne kľudný, vyrovnaný, bezproblémový na akúkoľvek manipuláciu. Predaj Kone - ZOO Burza zvierat a chovatelskych potrieb.


Je odčervený a vakcinovaný. Predám mesačného žrebčeka. Zdraví, priateľskej povahy. Inzerát je platný do zmazania. Podanie inzerátu: Kôo na predaj.


Fajta szerint Alkalmasság szerint Megyék szerint. Eladó poník lovak és poník fedezőmének a Lovasok. Magyarország legnagyobb online lovas piacterén.


Prodám letého sportovního ponyho, reprezentativního vzhledu, 147cm v kohoutku. Je to velice klidný a charakterní koník, mazlivý. Zlatíčko na ošetřování, pod sedlem i pro začátečníka, poslušný, nikam nespěchá, neuteče, je to velice spolehlivý kůň.


Shetlandský poník pochádza, logicky, zo Shetlandských ostrovov.

Tie sa nachádzajú hodne hodne na severe, pri Škótsku. Vhodný i do sportu , v minulost. Prevláda tam subarktická klíma, a i keď tam mrzne len dní v roku. Ich najteplejší mesiac v roku je august, ale nie je to žiadna sláva, nič na kúpanie, priemerný teplotný rekord je 12 . Ahoj, som isiel s dvoma konmi ponika pre prijatie, tieto kone su dobre vyskoleni, priatelsky hrat s detmi a ine domace zvierata, su vsetky registrovane, vet kontroly prudu na vsetky vakciny a su pripraveni ist domov. Takze staci kontaktovat . Kúpite alebo predáte Kone?


Ponúkame na predaj slnečný rovinatý stavebný pozemok v obci Poniky , okr. V lokalite prebieha výstavba rodinných domov. Jedna sa o pozemok mimo. Priestory pre šport a relaxáciu 35.


Na predaj pozemok v katastri obce Poniky.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba