Solfatan navod

Ani dlhodobé používanie nevyžaduje prerušenie zamestnania a je realizovateľné všade. Zloženie: Minimálne síry, sušený sulfitový výluh, chlorid sodný, jedľový parfém. Jedná sa o zmes s obsahom síry,sušeného sulfitového výluhu,chloridu sodného a jedľového oleja.


Popis: SOLFATAN přísada do koupele obsahuje jako hlavní složku síru ve zvláštní modifikaci s přísadou specificky účinných látek. Používá se při léčbě revmatismu, dnových a artritických potížích.

Popis: SOLFATAN prísada do kúpeľa obsahuje ako hlavnú zložku síru v špeciálnej modifikácii s prísadou špecificky účinných látok. Používa sa pri liečbe reumatizmu, dnových a artritických ťažkostiach. Ani dlouhadobe pouzivani nevyiaduje preruseni zamestnani a je vsude praveditelne.


Použitie: na prípravu jednej vaňovej . Jednu davku ( 100g ) dukladne razmelnete v . V balení byl návod na to kolik toho použít, přepočítali jsme to od oka na množství vody v kbelíku. Fofrem tam kočku šoupli, pořádně .

Sirná koupel – když potřebujete restart”. Balení stojí nějak kolem Kč. Během procedury se pak uvolňuje sirovodík, charakteristický svým zápachem, připomínající zkažená vejce či bioplyn. Solfatan není nutné oplachovat, ani z koček.


Sirovodík dále proniká pokožkou do organismu, kde vyvolává celou řadu pozitivních reakcí. U Vašeho názvu zřejmě došlo k chybě. Dostala jsem je bez návodu. Sůl rozmíchám v teplé vodě přidám malinko síry a dávám obklad na ekzém na noze) pak nohu omyji vodou a potřu ekzém . Na brynýrování existují staré předpisy, které většinou obsahují chlorid rtuťnatý - sublimát (prudký je asi neseženete).


Přikládám nějaké návody , přefocené z publikace o . Zde je můj návod , který minimálně na mně funguje: 1) Ráno a večer piju Jaterní čaj od Grešíka (bylinky). DOBRY DEN, prednedávnom sa mi zacali tvorit biele škvrny na pokozke tela hlavne nohy a ruky su to take male biele skvrny som dost opalena lebo som chodila pravidelne do solariatak to vidiet viac. Zapacha sirou,nemali by sa este mesiace nosit sperky, pretoze zajdu,ale na plesne pomoze.


Vše jsem očkovala 3x (ale účinnost vakcinace je sporadická), nejprve koupala v ecosinu a posléze v imoveralu dle návodu. Uz pol roka ziadne naznaky, dufam ze to vydrzi co najdlhsie. Ale myslim si ze pri tejto chorobe je velmi dolezita aj .

Carbon dioxide bath with a peat extract.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba