Skipas strachan

Strachan : Skipasy – cenník. Prinášame ceny skipasov platné v hlavnej sezóne. Pre váš rýchly prehľad vyberáme najbežnejšie a najžiadanejšie skipasy , úplnú ponuku získate po kliknutí na Kompletný cenník. V stredisku pôsobí lyžiarska škôlka, lyžiarska škola a snowboardová škola.


Deti do rokov majú skipas zadarmo.

Večerné lyžovanie 17:– 21:00. Regionálny denný skipas si môžu zakúpiť obyvatelia z okresov: Popra Kežmarok, Stará Ľubovňa. Pri zakúpení Vás poprosíme preukázať sa dokladom o trvalom pobyte v danom okrese. Zima v Ždiari, to je raj pre milovníkov lyžovania a zimných športov. Rezervácia: Nie je potrebná rezervácia vopred.


Po zakúpení voucheru je potrebné voucher vymeniť za skipas v pokladni lyžiarskeho strediska STRACHAN SKI CENTRUM ŽDIAR (po začatí zimnej sezóny). Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.

Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala. Jej detail si môžete prezrieť nižšie. Ceny Skipas : Zima - Sezónne časy - Tarifa - Denný lístok. Wellness Penzióne STRACHAN v Ždiari, vám ponúkame možnosť vychutnať si jedinečnú.


Chcete ísť na lyžovačku do Tatier? Vo Vysokých Tatrách si zalyžujete vo viac. Príďte si zalyžovať s rodinou a priateľmi na zjazdovkách! Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie.


Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Hodnotenie Otázky Moje inzeráty Pridať inzerát. Prices Are more than lákave.


V zimnej sezóne si všetky typy lyžiarov prídu na svoje v lyžiarskych strediskách v Ždiari. Strediská poskytujú komplexné služby - požičovňu lyžiarskej výstroje, školu lyžovania a občerstvenie. K dispozícii je pred domom malá záhradka s posedením, slnečníkom, grilom a hojdačkou. Parkovanie je zabezpečené na vlastnom pozemku pred domom.


Vodný svet Aquarelax Dolný Kubín - zľava Lyžiarske stredisko Racibor - zľava na skipas.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba