Recyklovany kartonovy papier

Hladkosť Bekka (s), min. Vlhkosť ( ), – – – – 7 . V dnešnom článku by som vám rada ukázala, ako sa dá v scrapbookingu pracovať s recyklovaným papierom, ktorý mám osobne veľmi rada. Na všetky projekty v tomto článku som použila recyklovaný papier od Docrafts, Kraftstax. Má krásnu sýtu hnedú farbu, je pevný a samozrejme, bez .

Dnes by som vám rada ukázala, ako sa dá v scrapbookingu pracovať s recyklovaným papierom, ktorý mám osobne veľmi rada. Na všetky výrobky, ktoré vám predstavím, som použila recyklovaný papier od Doc. Papiere na scrapbooking - Kraftstax - kraftový kartón A kusov - môžete ich využiť pri technikách ako scrapbooking, cardmaking alebo Project Life, môžete s nimi vytvoriť pohľadnice, fotoalbumy, zápisníky, či menovky. Recyklovaný papier Office Depot - krémovo biela, A g 5listov. Kartón A– imitácia kože – krémová biela.


Papier z recyklovaných vlákien - papier s pravým vodoznakom, ktorý plní ochranné funkcie. Skvelá prezentácia obsahu, nepremastiteľný povrch, kombinácia recyklovaného hnedého papiera a okienka z Natureflex fólie.

To ponúka naše ekologické, kompostovateľné vrecko na pečivo, obložené žemle, koláče, oriešky a podobne. Vrecko je zataviteľné a má krížové dno. Po celom povrchu z vnútornej strany je . Biely kartón je ideálny materiál pre plagáty, obaly, oznámenia alebo tlač dekoratívnej grafiky, ktorá vyžaduje perfektný biely podklad.


IQ selection smooth is a high . Z recyklovaného papiera sa vyrábajú najkvalitnejšie výrobky. Patria senoviny, časopisy, zošity, knihy, listy, kancelársky papier , papierové vrecká, lepenka, krabice z tvrdého papiera , kartón , obálky, letáky, katalógy, . Investícia do rozšírenia produkcie o kartónový vlnitý papier si vyžiada niekoľko sto miliónov eur. Cartridge,toner,tonery,tlačiarne za výhodné ceny. Pružné zásobovanie Vašej kancelárie spotrebným materiálom - papier ,média,atrament,kancelárske potreby. Nevhadzujte: mokrý, mastný alebo znečistený papier , asfaltový a dechtovaný papier , použité plienky a hygienické.


Z vyseparovaného ( recyklovaného ) papiera sa vyrábajú tašky, puzzle. Papier sa recykluje v papierňach , kde sa z neho pomocou vody a ďalších prísad opäť vyrábajú papierové výrobky. Ahojte, viete kde by som mohla zohnať hnedý kraftový papier (taký ten, čo vyzerá ako kartónový ) vo väčšom množstve?


Ebay nie, lebo nie je čas.

Vyrába sa buď zo zberového papiera , alebo z čistej panenskej celulózy. Z kilogramu zberového papiera sa dá vyrobiť jeden kilogram recyklovaného. Zo skladu cestujú papierové obry do stroja, ktorý ich navinie v požadovanej dĺžke na kartónové dutinky.


Sieťka - novinový papier - valček alebo špongia - žehlička.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba