Internet v zahraničí orange

Užívajte si dovolenku v zahraničí bez obmedzení. S regulovaným roamingom komunikujete v krajinách EÚ za ceny ako na Slovensku. V pamäti Pribaľte si na cestu výhodné roamingové balíky.


Vyberte si kombináciu služieb, ktorá vám vyhovuje a užite si zahraničie naplno. Využívajte internet v zahraničí naplno. Vyberte si paušál Môj svet a volajte, SMSkujte a surfujte vo vybraných krajinách za zvýhodnené ceny.

EÚ komunikovať za ceny ako doma. EÚ alebo si zvolia niektorý z cestovateľských balíkov, ktorý im komunikáciu v zahraničí. Zákazníci budú môcť už od polovice júna v zahraničí volať a posielať esemesky za rovnaké ceny ako doma. S dátami to také jednoduché nebude.


Aj pokiaľ neplánujete za internet v zahraničí nič minúť, dajte si pozor. TOProamingových tipov pre. Limit sa uplatňuje na dátové . Všetky dáta budú dostupné aj v zahraničí.


Tieto pravidlá sa na vás vzťahujú pri telefonovaní (na mobilné telefóny a pevné linky), zasielaní textových správ (SMS) a využívaní dátových služieb v zahraničí.

Od dnešného dňa sa už nemusíte báť vysokého účtu za služby v zahraničí. Ak si aktivujete denný internet s GB za eura, v zahraničí môžete bez príplatku využiť z neho, za ďalšie sa už dopláca. Roaming a volania do zahraničia.


Európskej únie o zmene roamingových poplatkov. So službou EÚ Roaming voláte a SMSkujete v celej EÚ za ceny ako na Slovensku. A hovory prijímate úplne zadarmo.


Ceny ako doma platia navyše aj pre Islan Nórsko a Lichtenštajnsko. Pre ešte výhodnejšiu komunikáciu zo zahraničia si môžu naši zákazníci aktivovať. Operátori: Oddelený roaming od júla výrazne zníži ceny za hovory a internet v zahraničí. Okrem toho by zákazníci mali mať možnosť využívať v zahraničí na svojej SIM karte aj hovory či dáta poskytované cez zahraničného . Roaming, dáta a internet v zahraničí so službou Moja 4ka za cenu centy za minútu, SMS, 1MB. Orange ide nad rámec tejto regulácie.


Dobry den, ano - data, kotre su sucastou ISIC pausalu mozete vyuzivat rovnako na Slovensku ako aj v zahranici (toto plati aj pre dokupovane data 1GB za 1EUR). V programe ODáta to znamená, že v zahraničí bude možné spotrebovať bez príplatku len určitú časť predplateného balíka. Službu Internet na deň, ktorá je spoplatnená sumou centov a poskytuje používateľovi 2MB dát, bude možné využívať iba s roamingovým príplatkom 0 . Zrušenie roamingu platí pre telefonáty, sms a mms, a tiež dátové služby, čiže pripájanie na internet. Ak využívate na Slovensku neobmedzené množstvo dát, nebude to tak aj v zahraničí.


Ahojte, dcéra ide študovať do zahraničia. Kupujem jej notebook, aby nebola odkázaná na internetové kaviarne.

Akým spôsobom jej tam bude internet fungovať? Vôbec mi to nie je jasné. A čo by bolo dobré, keby v PC bolo?

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba