Dr max bratislava

Bratislava , Heydukova 16. Otváracie hodiny pre Lekáreň Dr. Odborný zástupca: PharmDr. Je tu aj široký výber produktov z kozmetických značiek ako Vichy, La roche posay či Avene.


Vám budeme poskytovať kvalitnú starostlivosť o Vaše zdravie.

Nahlásenie nesprávnych údajov. Sortiment - ponúkame široký sortiment kvalitných produktov a profesionálny prístup k zákazníkom. Naším zámerom je neustále vyhľadávanie a dopĺňanie produktov, ktoré na slovenskom trhu chýbajú alebo je ich nedostatok. Naše výrobky sú určené nielen chorým ľuďom, lekárom, či pracovníkom v oblasti.


Tešíme sa na vašu návštevu od. Hodnotenia, recenzie, zľavy a ďalšie informácie o obchode Dr. Max - Billa, Lekáreň Dr. Moovit vám pomáha nájsť najlepšie cesty do Dr.

Prevádzkovateľ, BIO G medipharma, s. Nájdite si prácu ešte dnes. Aktualizované pred týždňom. Farmaceutický laborant Lekárne Dr. Chcete zvýšiť svoju šancu na nájdenie práce?


Pochváľ a okomentuj lekáreň. Ak máš aktuálne informácie k tejto lekárni, poskytni nám prosím aktuálne údaje o otváracích hodinách, kontaktoch, dodatočných údajoch. Pri platbe kartou od Slovenskej sporiteľne získate späť z hodnoty vášho nákupu. Platí na voľnopredajný sortiment a nie je možné kombinovať s iným vernostným programom. Nieste prihlásený close.


See what your friends are saying about Lekáreň Dr. Prehľad slovenských lekární na jednom mieste. Vyhľadávanie lekární podľa lokality a kľúčových slov, otváracie hodiny jednotlivých lekární, často vyhľadávané kontakty a mapy, či užitočné informácie o tom, kedy má ktorá lekáreň pohotovosť.


Prezrite si tu leták Dr. Dnes poskytujeme svoje služby a poradenstvo na viac ako 2miestach po celej republike s cieľom byť k pacientom čo najbližšie. Našou najväčšou hodnotou sú naši zamestnanci, ktorých rozvoj a odborné napredovanie v Dr.


Viac informácií: Lekáreň Dr.

Starajte sa o svoje zdravie a získajte kupón na dva produkty Dr. Kupón je použiteľný vo všetkých lekárňach Dr. Nájdete v kategóriách: lekáreň. Robia tak po tom, čo francúzska spoločnosť.


My predaj pozastavujeme úplne, kým sa situácia neobjasní, povedal Tomáš Slechan, riaditeľ lekární Dr. Možnosť využiť kontinuálne vzdelávanie podľa potrieb zamestnanca v rámci Akadémie Dr. Eva Trniková, Lekáreň, Lekáreň Iris, Osloboditeľov 1 Tekovské Lužany, 0. Zuzana Pinčiarová, Lekáreň, Dr.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba