Akvarijne ryby predaj bratislava

Akváriá, odpeňovače, okrasné jazierka. Našou hlavnou činnosťou je predaj akváriových rýb(veľkoobchomaloobchod). V súčasnosti má naša chovňa cca20tisic litrov. V najbližšej dobe plánujeme otvoriť novú chovňu cca 100tisic litrov.


V našej ponuke sa nachádzajú aj ryby z dovozu. Zaoberáme sa aj kompletnou realizáciou akvárií.

Na našej stránke nájdete hlavne. Rybičky, zútulnite si svoje bývanie akváriom a najkrajšími rybičkami z Bazar. Návrh, realizácia, servis a predaj.


Ponúkam na predaj nasledovné druhy akvárijných rýb: - sumec trinidadský - prísavník škvrnitý - pancierniček zelený Dôvod predaja: rušenie akvária, nedostatok miesta pre ryby. Vyberte si z množstva rýb, rastlín a koralov priamo v našej predajni. Navštívte našu kamennú predajňu na Lackovej BRATISLAVA – Karlova Ves. POZOR - zmena otváracích hodín ! Po telefonickom dohovore je možná návšteva predajne aj mimo otváracích hodín.


Moja predajňa: Bratislava – Ružinov.

Predam komplet akvarium set aj so stolikom,vnutorny filter juwel,akvarko ma 3D pozadie, , akvarium ma 120L ,,, davam ktomu aj rybky okrem skalarov a Thorichthys ellioti,a prisavnikov. Pri zaujme piste mail alebo sms, po pripade mozna dohoda. Označiť zlý inzerát Chybnú kategóriu . Otváracie hodiny: Pondelok- Piatok. Komplexné služby od projektu akvária, cez jeho založenie, dodávku rýb až po pravidelnú starostlivosť.


Služby a poradenstvo v oblasti starostlivosti o akvária. No neviem, ci ti zverejnia ceny, za ake su ochotny vykupovat. Predaj akvaristických kompletov na mieru. Ja ked som tam isiel s gupkami, tak mi na rovinu povedali, ze nevelmi chcu davat za ryby peniazer, respektive vobec a tak sme sa dohodli na bartre, zobral som od nich krmivo za velkoobchodnu cenu. Za gupku to bolo ks, za prisavnika za . Inzercia akvarijných rýb.


Prodáváme vysoce kvalitní německá krmiva pro akvarijní ryby značky Discusfood. Také akvarijní ryby Discus, akvarijní filtry, hnojiva a další. Akvaristika,velkoobchod.


Ak hľadáte inzeráty zo sekcie ste tu správne! Sme súkromná inzercia, na ktorej nájdete tisíce inzerátov presne pre Vás! Podajte zadarmo inzerát do kategórie ryby a zabezpečte si rýchly predaj.


Pomaly klesajúce granule zaručujú plnohodnotnú a pestrú výživu. Moderný dizajn akvárií, špičková filtrácia aj osvetlenie.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba