Vw caddy 2 0 sdi forum

Uživatelská recenze automobilu Volkswagen Caddy 2. Informace, fotografie, video, diskuse. Zdravim,mam problem pri startovani, ked startujem teda vyhodim rychlost,stlacim spojku a otocim klucom tak s motorom nenormalne zatrasie alebo tak trhne, trasie sa az palubna doska, proste cele auto, vie niekto. Preložiť túto stránku 19. Príspevkov: karter napsal: chlapy koupim motor nebo když by měl někdo jen spodek nebo jestli je nějaká záměna bloku na Vw caddy r. A nakoniec sme vyradili aj 2. SDI PD 51kw kod BST diky. OK, tak zatial vyzera najlepsie.


Dobrý den Moc autíčkům nerozumím více méně jen řídím. Chtěl bych poprosit někoho kdo má nebo zná CADDY s tímto motorem. Zajímají my všechny postřehy, zkušensoti a. Jedním prodejcem mi bylo řečeno, že DPF v Caddy montovaný do všech 1. Naopak jiný prodejce při dotazu na konkrétní . Скопировать ссылку в буфер.


Chcem sa spýtať či na tom aute sú nejaké veci, ktoré treba vymeniť za niečo lepšie. P alebo rovno vymeniť celý motor za 2. Pod kapotou boli na výber dva benzínové – (kW), (kW) a dva dieselové motory – SDi (kW) a TDi (kW). Závady a opravy na autě. Hodnocení a zkušenosti s autem. Velmi se mi líbí tvar auta, myslím že se povedl.


Automobil jsem pořídil před roky. Je to prostorný, například jsem vezl dvoumetrové dveře a vlezly se tam šikmo do nákl. Po motorové stránce bych připomněl, že 2. Sicherheitspunkte : 4. Was ist eure Meinung zum Caddy 2. VW Caddy MKMotor: SDI.


Мужики, нужен совет по покупке Volkswagen CADDY (пассажир). Дизель или бензин, TDI или SDI? Главное в машине-ет уход, я лил соляру . Нужны Советы - опубликовано в Выбор авто: С братом едим в четверг ему смотреть и по возможности купить Кад в Луцке.


От Советов при покупке этого авто авто. Лакокрасочный толщинометр Деньги Опыт по .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba