Romanticke chalupy na predaj

Vitajte na stránkach ROMANTICKÝCH CHALÚP. To znamená že ak máte záujem o kúpu alebo predaj vidieckeho domu, chaty alebo chalupy , ste na správnej stránke. Ambíciou ROMANTICKÝCH CHALÚP je pokryť kompletne celé Slovensko najširšou ponukou predaja chát a chalúp.


Ako sa nám to podarilo, posúďte sami. Takže ak je Vašim snom bývanie na vidieku alebo na lazoch, vlastná chata, chalupa , rekreačné zariadenie, hotel, penzión, ranč, či niečo podobné a . Penzión v tichej lokalite s výhľadom na Tatry.

Označiť Pridať poznámku. Rekreačná chata pod Kráľovou hoľou. Samozrejmosťou je aj kompletný kvalitný servis - od zmlúv, pomoci pri vysporiadaní právnych vzťahov, cez hypotéky a poistky, energetické certifikáty, až po úspešné dotiahnutie prevodov . Chaty a chalupy na predaj za najlepšie ceny, široká ponuka chát a chalúp online na Bazar. Najkrajšie reality nájdete v online bazári.


Predaj , chalupa , rekreačný domček. Ponuky ROMANTICKÉ CHALUPY , s. Dream reality Vám ponúka na predaj chalupu v obci Oščadnica s rozlohou pozemku 7ma zastavanou plochou 1m2.

Romantické prostredie okolia je nenásilne prepojené s interiérom i exteriérom domu. Tu sa môžeme porozprávať o veciach, ktoré Vás zaujímajú. Poradíme Vám s výbeom lokality pre chatu,. RODINNÝ DOM - PENZIÓN POD KRÁĽOVOU HOĽOU. V horskej obci Vernár ponúkame na predaj rodinný dom - penzión postavený na rovinatom pozemku.


Víkendové chalupy na Liptove - chalupy na prenájom a na predaj Liptovský Trnovec. Ubytovanie a dovolenka na Liptove. Leží na parcele o celkovej vý. Na myjavských kopaniciach v dedinke . Dom sa nachádza v baníckej osade Baňa Lucia, v radovej zástavbe starých baníckych dvoj-domov. Chalupa sa nachádza v peknej a. Záhradný dom v krásnom prostredí Malých Karpát pri Stupave na predaj.


Dom leží na svahovitom pozemku o celkovej rozlohe cca 420m2. Prehľadná, denne aktualizovaná ponuka nehnuteľností od realitných kancelárií aj občianska inzercia. Ponúkame na predaj rodinný domček v . Prevádzka malých plavidiel, 3. Sprostredkovanie predaja , prenájmu a kúpy nehnuteľností (realitná činnosť), 24.


Reklamná a propagačná činnosť, 24.

Poradenstvo v predmetoch podnikania, 24. Organizovanie kurzov, školení a seminárov, 24. Vydávanie periodických a .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba