Racer dip na kolesa

Vyberte si zo širokej ponuky sprejov. Kolesá od do - minimálne 4ks 400ml sprejov . Nanáša sa na odmastnený a čistý povrch a to buď striekaním, namáčaním, alebo natieraním. Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok.


Najmenšie sú 4ml spreje (vhodné pre nástrek kapoty, alebo diskov kolies ). Plasti Dip za najlepšie ceny Test umývania diskov pokrytých 5-timi vrstvami.

KVALITNÍ NASTAVITELNOU TRYSKOU. Chrumka co mam info priamo od dodavatela na plasty dip tak ten konci dopredavaju sa zasoby a nahradi ho racer dip - lepsie prekryva povodnu farbu lebo je hustejsi takze netreba tolko striekat. Pripadne na inej casti . Po odskúšaní tekutej fólie je spokojný, osobne som mu to videl na aute má nastriekané kolesá aj zrkadlá, je to hladké ako nalakované.


Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala. Jej detail si môžete prezrieť nižšie. Upozorniť e-mailom na ďalšie ponuky podnikuVectorRider.


Predám nepoužitý PLASTI DIP aj Z lesklým lakom je komplet na nástrek celého auta vo veľkosti opel corsa brala sa ktomu ešte nejaká rezerva je ktomu perletovy prášok jablunkovozelena.

RACER DIP ANI PLASTI DIP. Kolesa su vhodne na kazde bmw(eeeeatd okrem einy rozmer stredovej diery) Disky su vyvazene, staci len obut. Tento rok som striekal podspoiler a kolesa sprejom. My sme sme presli na Racer DIP – ma v sebe viac pigmentu. Ahoj mám s tým skusenosti, striekam s tým kolesá , uprimne nič viac by som si s tým nedal a nedoporučil ti s tým striekať.


GUMA tak si predstav to čistenie :) po čase ti to zájde,. A to som mal uz Racer dip co by mal mat vacsiu kryciu schopnost. Zmena interiéru a auto-moto doplnkov.


Sme certifikovaný servis v Trenčíne. Základné otázky a odpovede ohľadom Plasti Dip -u. Koľko litrov Plasti Dipu potrebujme na auto?


Chalani plastishit je chobotina racer dip je o niwcom inom omnoho kvalitnejsi :-). OK, potom na jar som nastriekal aj letne kolesa , ale uz na bielo a to bolo horsie, po mesiaci aj pol to . Rozmyslam, ze by som si tym strekol kolesa. Sada sprejov na dve kolesa stoji cca eur, je to udajne lahko udrziavatelne a aj opravitelne. Iba 500ml stačí na prestriekanie bežných kolies. A zaroven je mozne s nim zmenit farbu kolies.


Farba PLASTI DIP sa sama neodliepa a netvoria sa žiadne bubliny ako je zvykom pri zmene farby nalepením fólie.

Táto farba je najjednoduchšia, najrýchlejšia a najlacnejšia možnosť ako si zmeniť farbu nielen auta, ale aj iných predmetov ako sú kolesá , interiérové doplnky, notebooky, mobilné telefóny, a iné predmety. Auto-moto služby Sťahovanie, Preprava, Tuning, Racer Dip. Autofólie, Chrómovanie, Pieskovanie, Mikropráce, práce, microjob.


Realizujeme nástreky osobných vozidiel, motocyklov a lodí technológiou Racer Dip. Ponukam striekanie kolies tekutou foliou racerdip (ovela kvalitnejsi produkt ako plastidip). Nakoniec ešte kolesá a disky “oblečieme do igelitu”.


A takto je auto pripravené na striekanie. Keby ste chceli prestriekať len menší diel, napríklad kľučku .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba