Maskot hotela salamandra

Hlboko v srdci Štiavnických vrchov, ďaleko od veľkomesta, no stále dosť blízko na pohodlný príjazd nájdete hotel Salamandra. Príhody Salamandra Huga. Náš maskot Salamandrík Hugo je kamarát na prvý pohľad.


Vaše ratolesti poteší vo vybraných termínoch svojou prítomnosťou aj originálnymi kúskami. Hugo pozná zaujímavé banské rozprávky, ale okrem toho je expert aj na detské hry a dobre vie, že ten, kto poslúcha, si zaslúži malé . Deti si domov odnesú okrem nových zručností aj veselé zážitky.

Lyžiarsku školu nájdete pri údolnej stanici lanovky, kde vám radi poskytneme viac informácií a odpovieme na akékoľvek otázky. Cenník, mapu strediska a ďalšie informácie . Ponuka detských doplnkových potrieb ako stolička, detská postieľka či kôš na plienky je v Salamandra Hoteli samozrejmosťou. O zábavu sa postará v každom okamihu i hotelový maskot Salamandrík, . Manažment hotela sa snaží prilákať hostí počas celého roka na rôzne zvýhodnené ponuky.


V areáli hotela dostavali aj veľké detské ihrisko s najrozličnejšími drevenými preliezkami, šmýkačkami a ďalšími atrakciami pre deti. Počas nepriaznivého počasia ich zabavia animátori a hotelový maskot Salamandrík Hugo v . Vyhrajte pobyt v Hoteli Salamandra , v jedinečnom prostredí Štiavnických vrchov!

Nádhernú prírodu Štiavnických vrchov si vychutnáte v hoteli Salamandra uprostred strediska Salamandra Resort. Ako sa volá maskot hotela Salamadra? Vyhlasujeme bleskovú súťaž!


Hotel Salamandra je umiestnený v krásnom horskom prostredí Štiavnických vrchov na okraji obce Hodruša-Hámre. Nejedno dieťa poteší maskot Salamandrík. Zjazdovka lyžiarskeho areálu Salamandra Resort je vzdialená iba 1metrov a obec Hondruša-Hámre km.


Deti do rokov sú u nás ubytované bezplatne, k dispozícii majú detské wellness centrum so špeciálne upravenými teplotami a ponukou procedúr, k dispozícii sú celoročne aj služby animátorov či hotelový maskot Salamandrik. Stredisko je atraktívne svojou modernou štvorsedačkovou . Salamandra Resort Hotel , Hodrusa Hamre: Recenzie hotela ( 30), neprikrášlené fotografie ( 67) od cestovateľov a skvelé ponuky pre zariadenie Salamandra Resort Hotel , ktoré sa nachádza na mieste č. V blízkosti hotela sa nachádza prírodný unikát Kamenné more. Na lyžiarov čakajú lyžiarske strediská Krahule a Skalka pri Kremnici, SALAMANDRA Resort neďaleko Banskej Štiavnice. Ak ste vyznávači turistiky a cykloturistiky, pre informáciu uvádzame niektoré trasy. Nápovedu k otázke nájdete na našom webe salamandra.


Výherkyne zverejníme do 5 . Tatiana odporúča Hotel Salamandra. Nadherne okolie, velmi mily personal, chutne. Priamo pred hotelom je krasny tajch, kde sa . A presne to sa vám v Salamandra Hoteli a okolitom rezorte nemôže stať.

Už len pohľad na maskota hotela , ktorým je, ako inak, rozkošné zvieratko s podobným menom, zaujme vaše deti natoľko, že sa nebudú vedieť od neho odtrhnúť. To je však skutočne iba začiatok. Deťom vytvárame ideálne prostredie pre rozvoj kreatívneho myslenia a nadviazanie nových kamarátstiev.


Počas zimných mesiacov si v našej Salamandre prídu na . V hoteli je pre ne nachystaných . Určite nie je zamerané iba na zimnú sezónu . Je to moderné a nové stredisko. Urobte si prázdniny v nádhernej doline uprostred Štiavnických vrchov! Postaráme sa o vás v našom modernom.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba