Jarek čistí koberce košice

Vitajte na stránke čistiaceho servisu Jarek ! Naša firma sa zaoberá čistením kobercov a čalúneného nábytku. Pre zákazníka sme ochotní urobiť všetko čo je v našich silách. Otváracie hodiny: NEMÁME. Nie sme stále prítomní v našich priestoroch.


Koberce preberáme po telefónnej dohode.

Objednávka prostredníctvom webu. Vyberte si z nesledujúcich možností: Čistenie kobercov. Na byte zákazníka V našich priestoroch Pre firmy a organizácie. Jarek - Čistenie kobercov a čalúneného nábytku - Čistenie kobercov a čalúneného nábytku.


Všetky firmy z oblasti Tepovanie a čistenie kobercov v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu firiem. Napíšte hodnotenie k tejto prevádzke ako prvý. Okná, tapety, podlahy, koberce, čalúnenie - čistenie, kompletný upratovací servis. Tradičné suché či mokré čistenie alebo tepovanie kobercov , ktoré bežne ponúka väčšina firiem zaoberajúcich sa komerčným čistením kobercov , čistí iba povrch koberca.


Jedine profesionálne pranie kobercov v profi práčovni odstráni nečistoty , ktoré sú usadené na spodu koberca hlboboko medzi vláknami.

Zľava pre mamičky, ZŤP a dôchodcov. Hĺbkové čistenie všetkých druhov kobercov. Profesionálne tepovanie kobercov, sedačiek a čalúnenia priamo v. Zameriavame sa špeciálne na čistenie všetkých druhov. MADEPA - Mária Burdigová, LESK . Košice (areál materskej škôlky).


Následne tepujeme profesionálnym najvýkonnejším tepovačom, ktorý čistí materiál z hĺbky a dôkladne vytiahne všetkú prebytočnú vodu. Popularity,Safety,Social monitoring,Legitimacy reports about Jarekcistikoberce. Martin Ander - DoubleMtep. Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska.


Upratovanie firiem a domácností, čistenie kobercov a čalúnenia, požičo. JAREK - ČISTENIE KOBERCOV A ČALÚNENÉHO NÁBYTKU. Vás komentár: Vaše meno:.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba