Drevodom oravská lesná

Spoločnosť DREVODOM ORAVA, s. Na stavby používa výberové špeciálne sušené drevo na dosiahnutie najlepších vlastností stavby. Vo výrobnom procese používa pre všetky . Výstavba rodinných domov (murované domy, montované drevodomy , nízkoenergetické domy na kľúč). Stavba montovaných, nízkoenergetických a pasívnych domov.

Kvalitné nízkoenergetické - montované domy z katalógu alebo na mieru. Striekaná izolácia zadarmo. Navštívte náš vzorový dom. Individuálny a priatelský prístup.


Zruby a ďalšie drevostavby ako zrubové domy, drevenice či drevené rodinné domy na mieru dodáva spoločnost WLP plus s. Drevodom Rajec - zruby, drevené domy, drevenice. V ponuke aj dvere, okenice, schody, zimné záhrady, drevodomy.

Realizácia nízkoenergetických montovaných domov s difúzne uzavretou konštrukciou v energetickom štandarde A 1. VÝROBA, DREVODOM ORAVA s. Konateľ spoločnosti: Vladimír MALATINKA . Subjekt s názvom DREVODOM ORAVA s. Kanadské sruby z masivní kulatiny za nejvýhodnější ceny v ČR se zárukou let. Jsme největší výrobce kanadských srubů v Evropě. Ale teraz s 2x väčším zážitkom. Tentokrát sa na vás tešíme na NIGHT RUN-e(nočnom behu), ktorý pôjde priamo cez obec ORAVSKÚ LESNÚ.


Opäť máme EXLUZÍVNU trasu pod osvetlenou cestou s dĺžkou len km, ktorú . Koliba u Kuba a Chata Zábava Hruštín ( Koliba). Stará Lesná (Drevenica). Oravská priehrada (Drevenica).


Zapísaná na Žilina, odd. Myra Fidelmannová Anna Bunsstraat Hengelo Holandské kráľovstvo. Tótha Zvolen KRIMAPOL, s. LéonWood Naturstammhaus s.

Priatelia aj tento rok sa na vás tešíme na 2. SPONZORI: Wood fashion, CRT Elektronics, Drevostavby JJT, Ing. Lesná, Drevostavby Bruno, Fery1 Jozef Kvak. Za ten čas sme nadobudli už dosť skúsenosti v oblasti drevovýroby a stavby montovaných domov.


Za LeonWOod Holz-Blockhaus GmbH spoločníci: Dieter Schenkling, 29. BoldStav - Stavebná firma, výstavba a rekonštrukcie rodinných domov, zatepľovanie, murárske práce, zemné práce. Skončil s trestným oznámením.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba