Dom s pultovou strechou

Rodinné domy s putlovou střechou jsou oblíbené zejména svou jednoduchostí, materiálovou nenáročností a elegantním vzhledem. Pultová střecha je charakteristická jednou střešní plochou se sklonem více než 10°. Lipo12 máte šancu dostať stavebné povolenie? Viem, že nie vo všetkých obciach sa to dá - bolo by to ako päsť na oko. Inak, mne sa to páči - lacné, jednoduché, praktické.


Dostatočným presahom na juhu sa dá tieniť.

Navyše sa dá táto strecha ešte využiť ako záhradka či letná terasa. Sú tu aj ďalšie výhody, nemusíte nakupovať strešné okná a dispozične nijako . Sú vhodné do dvojpodlažnej okolitej zástavby. Možnosť neskoršieho zobytnenia podkrovného priestoru. Dom je možné čiastočne, alebo úplne podpivničiť . Plocha prvého podlažia, 13m 2. Obytná plocha domu , 7m 2. Zastavaná plocha, 17m 2.

Obostavaný priestor, 70 m 3. Výška hrebeňa strechy, m . Projekty domov s pultovou strechou. Lacný rodinný dom s pultovou strechou je vhodný pre malé pozemky. RODINNÝ DOM DOBRY BARAK 01.


Moderní rodinné domy s pultovou střechou od architektů MASTER DESIGN. Inspirujte se z nevšedních vizualizací a pojďme spolu postavit dokonalý domov! ARIES je nízkoenergetický 4-izbový rodinný dom s pultovou strechou.


Môžete si ho objednať iba ako projektovú dokumentáciu alebo Vám ho postavíme na kľúč. Riesenie byvania s dorazom na individualne potreby - od zabezpecenia pozemku, riesenia financovania vystavby, studie a projektovej dokumentacie rodinneho domu alebo bytoveho domu a samotna kompletna realizacia diela na kluc. V poslednom období sú čoraz obľúbenejšie rodinné domy s plochou strechou , či už prízemné, alebo poschodové. Výrazne ovplyvňuje celkový vzhľad domu.


Prízemný dom s valbovou strechou dokáže poskytnúť dostatočný komfort pre -člennú rodinu. Samostatne stojaci rodinný dom s pultovou strechou , ktorý predstavuje komfortné a priestranné riešenie. Ponúkame projekty domov a bungalovov, výber projektov rodinných domov do L, projekty domov s pultovou a plochou strechou. Lapina I je rodinný dům, který patří do kategorie malých domů. Jedná se o přízemní moderní rodinný dům s pultovou střechou o malém sklonu.


Je to objekt velmi kompaktní a úsporně řešený.

Je určen pro bydlení optimálně osob, maximálně pak je možné bydlení až 4-členné rodiny. Do domu se vchází přes zádveří s . Nízkoenergetický dom Bern. Je príkladom, že aj na relatívne malej pôdorysnej ploche môžeme mať všetko, čo potrebujeme.


Zvlášť je vhodný pre mladé rodiny, alebo seniorov.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba