Diesel plus nitra forum

Chcete, aby Vaše auto fungovalo stále ako nové? Jazdíte výhradne len na diesel ? Spoločnosť DIESEL PLUS Nitra Vám zabezpečí pozáručný servis palivových systé. Chyba vstrekov a oprava aditívom Delphi. Začali sme opravami vstrekovacích čerpadiel značky Motorpal a. Jihlava a taktiež opravami štartérov a alternátorov značky Pal Magneton a.

Vzhľadom na rýchlo sa meniaci trh, požiadavky zákazníka a zmenou vozového parku sme . Ján Csámpay Diesel PLUS - Oprava alternátorov, oprava štartérov na všetky typy motorových vozidiel. Oprava vstrekovacích čerpadiel BOSCH, DELPHI,SIEMENS , DENSO, MOTORPAL. Oprava a kalibrácia vysokotlakových systémov a vygenerovanie nového kódu. Vybral som si firmu MAJTEX DIESEL v Galante a dohodol si stretnutie na 7:s tým, že ak sa vyskytne vadný vstrekovač, urobí sa výmena. Až na prinútenie kamaráta som to teda riskol a vymontoval všetky a odniesol tentokrát do Nitry firmy.


Test: sú v poho, ale štvrtý je zlý a nedá sa . Príspevkov: - ‎Autorov: Zatial co v nitre sa ma parafin tendenciu sa vyzrazat tak nejak nazvislo (tak rezance), vo FuelSave uz ma ako keby tendenciu sa drzat skor dolu. Vedeli by ste mi poradiť kde kúpiť aditívum do nafty značky DELPHI DIESEL PLUS ?

Agat pezinok, ani diesel plus nitra. Ceny benzinaku a diesla so 100k REALNYCH km su plus minus rovnake. Problem je ale najst diesel so 100k REALNYMI. Na sirokom okoli poznam iba jediny seriozny podnik, kde sa da kupit auto bez rizika, ze je stocene. A ako bonus je tam velmi . Přispěvatel fóra : Years of membership.


Modrá hviezda Blank hviezda. Vyskusal som vsak teraz ADITÍVUM DELPHI DIESEL PLUS , na ktore som cital a pocul az zazracne ucinky. Liqui Moly Motor System . Jen v tom servisu mě řekli že po tom Stanadyne sou ty trysky tak nějak čistší. Když byl Stanadyne zakázán bral sem samo vif teď se vracím na Stanadyne a to jen proto že mě ho doporučil diesel servis a né placený test.


Ford doporučuje Stanadyne. Ano potvrzují, ale rozhodně tam nelijí sračku typu M2T, ale syntetické oleje do z dvoutaktů. A týkalo se to spíš starší aut bez FAP. VW a příspěvky tamnějšího modeláře - Sterndoctora.


Chevrolet-Cruze_Hatchback_kufor. Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Každopádně si zjisti, jaká úskalí provází skladování paliva s biosložkami.

Do motorů, které mají být delší dobu odstaveny jedině paliva bez biosložek. U nafty se jedné o NĚKTERÉ z dražších prémiových produktů. Například Verva nemá údajně biosložky ale obyčejná benzina nafta je má. Dodavatelem motorové nafty Optimal Diesel bez biosložky je společnost Čepro.


Plus používat VIF, tak víš, . Jedná se o prémiovou motorovou naftu, která je zákazníkům k dispozici na vybraných čerpacích stanicích EuroOil. Oproti běžně prodávané motorové naftě na trhu neobsahuje biosložku a . Kontakt: FAnn parfumérie. Otváracie hodiny: Po-Ne, 9. GPS súradnice predajne: Zemepisná dĺžka: 49.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba