Citroen c3 aircross predaj

Nájdite si vysnívané auto. Citroen CAircross SUV za najvýhodnejšie ceny, v autobazáru AAA AUTO - najväčší výber ojazdených áut. Kategória crossoverov a malých SUV rastie závratným tempom. Za posledné roky sa počet zvýšil päťnásobne a zdá sa, že bude rásť ďalej. Preto je pochopiteľné, že svetové automobilky kopírujú tento trend a Citroen nie je výnimkou.


Autorizovaný predajca vozidiel CITROËN. Servis vozidiel, predaj náhradných dielov. Exteriér sa odlišuje jedinečnými tvarmi a nebývalými možnosťami individuálnych úprav, ktoré potvrdzujú jeho . Zatiaľ ešte nie u nás ale v Nemecku, kde ho začnú predávať 11.


Na našom trhu sa objaví už v októbri. Kvalitné autá do rokov veku z Mototechny. Zánovné a predvádzacie vozidlá na predaj s garanciou min. PSA medzičasom značku Opel od GM odkúpila. Nový model značky Citroën schádza z výrobných liniek v španielskej Zaragoze.


Naživo z Paríža : Takto vyzerá úplne nový CAircross , nástupca populárneho Citroënu CPicasso! Nástupca CPicasso má jednoznačne crossoverový imidž. Citroën CAircross tak zdieľa platformu aj mnoho komponentov s modelom Opel Crossland X. Konvenčne štylizovaný osobný automobil vymiera, aj preto Citroën stavil na avantgardu spájajúcu úžitkové vlastnosti MPV so vzhľadom a vysokým . Auto môže mať manuálnu ale aj automatickú prevodovku a môžete si ho vyskladať na svoj obraz vďaka kombináciám exteriérových farieb a doplnkov.


Ceny sa dozvieme v priebehu júla, výroba prebieha v Zaragoze a predaj odštartuje taktiež začiatkom druhej polovice tohto roka. Vybrané vozidlá sa hodnotia na základe kritérií ako pomer medzi cenou a kvalitou, dizajn, komfort, bezpečnosť, technológie a dopad na životné prostredie. Vozidlo sa dostalo do predaja v polovici . Prevodovka, Automatická stupňová. Dominantnou destináciou nášho Citroën CPicasso boli trhy štátov Európskej únie,“ uviedol Švec.


No tento model si objednávali aj zákazníci v krajinách ako Čile, Alžírsko, Uruguaj, Egypt, Izrael či v štátoch krajín Perzského zálivu. V Modre, teda symbolicky medzi Trnavou a Bratislavou, predstavuje dnes Citroën svoju novinku – výlučne v Trnave vyrábaný model Citroën C3. Pridať do po porovnania . Ponuka nových áut Citroen.


Z našich inzerátů si vybere každý.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba