Canesten krém

Pozorne si prečítajte celú písomnú informáciu predtým, ako začnete používať tento liek, pretože obsahuje pre vás dôležité . Jedná se o záněty zevních rodidel u žen, záněty žaludu pohlavního údu u mužů a plísňová onemocnění (dermatomykózy), vyskytující se nejčastěji v místech snadné zapářky, které se mohou . Plesňové ochorenia sa prejavujú sčervenaním, svrbením, niekedy aj olupovaním kože, prípadne môže dôjsť aj k bolestivým prasklinám kože. Antimykotikum len na vonkajšie použitie. Obsahuje liečivo klotrimazol.

K dispozici ve formě krému, roztoku a pudru. Oznámit nežádoucí účinky . Canesten je dermálny krém na vonkajšie použitie. Produkty › CANESTEN crm 1xg V pamäti Podobné Príloha č. Súhrn charakteristických vlastností lieku. Kvalitatívne a kvantitatívne zloženie.


Liečivo: g dermálneho krému obsahuje mg klotrimazolu.

Doručenie v Bratislave ZADARMO. Online lekáreň overená zákazníkmi, najlepšie ceny. CANESTEN - Liečivo lieku klotrimazol je antimykotikum, pôsobí proti mnohým choroboplodným hubovitým mikroorganizmom, vrátane dermatofytov, kvasiniek a plesní.


Přečtěte si pozorně tento příbalový leták, protože obsahuje pro vás důležité údaje. Ponechte si příbalový leták pro přípa . Používa sa na liečbu gynekologických zápalov pošvy spôsobených hubovitými mikroorganizmami, kvasinkami a plesňami (predovšetkým rodu Candida),. PŘÍBALOVÁ INFORMACE –INFORMACE PRO UŽIVATELE.


CANESTEN GYN COMBI PACK vaginální tableta a krém clotrimazolum. Vždy používejte tento přípravek přesně v . Pôsobí aj na niektoré druhy baktérií. Tyto infekce se mohou projevovat zčervenáním, svěděním, . Dobry den, jde o pohlavni chorobu ci nikoliv? Hygienu dodržuji myslim si, ze dostatecnou po kazde potrebe si zalud myji, spodni pradlo menim klasicky denne. Partnerka dba na hygienu stejne jako ja, hlida.


Vhodný na ložiska se zčervenáním, svěděním, někdy i olupováním kůže.

SOUHRN ÚDAJŮ O PŘÍPRAVKU. KVALITATIVNÍ A KVANTITAVNÍ SLOŽENÍ. Popis přípravku : bílý krém měkké konzistence. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


K notifikácii zmeny v registrácii lieku, EV. Tento liek je dostupný bez lekárskeho . Užívanie počas prvého trimestra treba podobne, ako u väčšiny liekov konzultovať s lekárom. Přípravek působí proti řadě choroboplodných houbovitých mikroorganizmů, včetně dermatofytů, kvasinek a plísní.


Působí i na některé druhy bakterií.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba