Billa maslo

Pozrite sa na výrobky v akcii a ušetrite pri nákupe vďaka Zlacnene. Téma zdražování cen másla v posledních týdnech silně rezonuje celou českou společností a už se dokonce stalo vděčným námětem pro nepřeberné množství různých žertů a vtipných obrázků. Nijak zvlášť do smíchu však ve středu nebylo Davidu Tobrmanovi z Plzně, když po nákupu v jedné z prodejen řetězce BILLA.


Další slevy másel na Kupi. Prohlédněte si akce a slevy na másla , které naleznete v akčních letácích.

Vytvořte si nákupní seznam a porovnávejte akce a slevy z akčních letáků z celé ČR. Akční zboží z letáků BILLA - máslo. Vám zobrazí slevy a akce na máslo z letáků BILLA. Máme pre vás veľké veci.


Každý týždeň pre členov Bonus Clubu zľava na vybraný . Mlieko čerstvé , sáčok, l pôvodná cena 49. Tatranské maslo čerstvé. Hledáte-li kvalitní potraviny, pak BILLA je pro Vás tím nejlepším místem.

S BILLA značkou si můžete být jisti vynikající kvalitou, čerstvostí a skvělou chutí. Každý dodavatel je vybírán našimi specialisty tak, aby BILLA značka splnila nejvyšší očekávání zákazníka. Několik desítek metrů dlouhé fronty.


Tak vypadala v neděli po ránu reakce obyvatel na zlevněné máslo po celé České republice. Někteří čekali před prodejnami i hodinu před otevřením. Nutričné hodnoty ďalších tisíc potravín. Vlastní jedálniček pre evidenciu energetického príjmu a výdaju.


Jsme hrdí na naše BILLA MÁSLO , které díky poctivosti svého složení vyhrálo první místo v dTestu! Ich ceny sú v priemere o pätinu nižšie oproti známym značkovým výrobkom. Napríklad trvanlivé polotučné mlieko značky Vian v predajniach Kaufland stojí ,a podobné mlieko značky Rajo stojí okolo 2koruny. V prospech vlastných značiek reťazcov hrá fakt, že Slováci nie sú zatiaľ verní výrobcovi . Nabídka letáku je platná od 26.


Panika okolo cen a dostupnosti másla stále graduje. Reakce obchodních řetězců jsou různé. Do obložené kaiserky byl přidán másla doslova ždibec, přestože na etiketě bylo máslo uvedeno velkými . Billa - aktuální leták - zobrazit.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba