Zrkadlovy sprej

Vyberte si z ponuky produktov v kategórií Spreje s efektom metalízy a chrómu na EFARBY. Aplikuje sa na zadnú stranu priehľadných plastov (napr.plexisko alebo akryl). Ochranný lak v spreji - lak v spreji na vodnej báze, s hodvábnym leskom. Ideálny na ochranu reliéfnych alebo citlivých, ľahko poškodených povrchov – napr. Syntetická farba na imitáciu zrkalda - farba na plast Použitie : Pred použitým farbu dôkladne pretrepeme.


Zrkadlovou farbou v sprej , alebo Media mist sprejom. Dôkladne odmastíme plochu, na ktorú chceme. Alebo sa musíte uspokojiť so slovenskou verziou (tiež tuším predávanou iba v jednom internetovom obchode) a myslím, že ten výrobok sa volá farba so zrkadlovým efektom, alebo nejak podobne. S touto farbou v spreji viete zo skleneného povrchu vykúzliť zrkadlo.


Farbu poriadne pretrasieme a striekame v tenkej vrstve vždy na RUBOVÚ stranu. Už dávno sa mi páčil zrkadlový nábytok. Je ideálny, ak máte v izbe tmavé miesta a potrebujete ich presvetliť či odľahčiť priestor.


Použitie farby Anódová bronz Pred nanesením farby fľašu pretrepte aj vyskúšajte si sprej na kuse papiera či nepatrnej časti farbeného predmetu. Dupli-Color lak v spreji je vysoko lesklý sprej , ktorý dává hladkým povrchom špeciálny efekt. Všetkým hladkým povrchom, ako je kov, drevo, sklo a plasty, môžete pomocou neho prepožičať atraktívny kovový vzhľad. Vzhľadom k tomu, že sprej nie je odolný proti oteru ani proti poveternostným vplyvom, je možné ho použiť iba . Dekoračný sprej na sklo 1ml - ľadové kvety. Umelý sneh v spreji - biely.


Po vysušení sa z druhej strany vytvorí zrkadlo. Materiál: sprej , farby na sklo. Rada Chrome efekt má jednu z najlepších reputácií medzi konkurenčnými produktmi na trhu. Nepoužívajte ako finálnu vrstvu bezfarebný lak. Vysoký lesk - zrkadlový efekt.


Veľmi dobrá krycia schopnosť. Krátka doba schnutia: 5-10 . Pri montovaní Hhalogénu do číreho svetlometu hondy CBR sa mi podarilo poškriabať zrkadlové pozadie v svetlomete. Sprej na vinyl belton SPECIAL je ideální pro údržbu nebo nové nabarvení všech druhů umělé kůže a vinylových povrchů.


Vhodný pro práce na nábytku, pro domov a zahradu,.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba