Zhotovenie balkona

Již let vyrábíme závěsné ocelové balkony a samonosné ocelové lodžie pro panelové domy a bytové domy. Zajistíme projekt, výrobu, dopravu a montáž. Návrh a zhotovenie hydroizolačnej vrstvy a odvodnenie povrchu konštrukcie.


Zásadný vplyv na dlhodobú funkčnosť a spoľahlivosť balkónov , lodžií a terás má tiež zhotovenie hydroizolačnej vrstvy a odvod zrážkovej vody z povrchu týchto konštrukcií. Funkčnosť hydroizolačnej vrstvy závisí najmä od kvality použitých . Architektonický dôraz pri tvorbe balkónov a terás. Použité materiály musia mať osvedčenie.


Malé či veľké balkóny a terasy sa vždy tešia značnej obľube a je jedno, či ide o menší rodinný dom alebo exkluzívnu vilu obklopenú zeleňou. Tieto prvky zvyšujú v dome kvalitu. Príčin porúch balkónov už po prvom zimnom období môže byť niekoľko: zle naprojektovaná skladba konštrukcie balkóna , nekvalitne vykonaná práca realizačnej firmy, požiadavka na najlacnejší variant zhotovenia , realizácia v období, keď by mali byť stavebné. Ako na rekoštrukciu balkóna a terasy. Ak pôvodná dlažba ešte pevne drží, môžete ju ponechať a novú hydroizoláciu vytvoriť na pôvodnej nášľapnej vrstve.


Niekedy treba odstrániť vrchné vrstvy až na holý betón a zhotoviť nový poter. Zvládnete to aj svojpomocne. Zhotovenie balkóna v byte Balkón v štandardných apartmánoch je obmedzenýOblasť, takže je ťažké ho efektívne používať bez toho, aby ste vykonávali náročné a drahé prepracovanie, ktoré vyžaduje aj povolenie architekta alebo iného odborníka. To je dôvo prečo väčšina ľudí otočí balkón na akúsi spíž, . Spoločnosť KOVOR Vám ponúka: Výrobu a montáž závesných balkónov. Povrchová úprava: možnosť náteru resp.


Sme výhradnými zástupcami firmy PEKSTRA v SR. Vyrábame oceľové závesné balkóny , samonosné oceľové a betónové lodžie a zábradlia v bytových domoch. Zasklievanie balkónov , presklievanie lodžií, uzatváranie balkónov a lodžií sklom alebo roletami-priesvitné alebo biele, žalúzie, žalúzie na plastové okná , vertikálne žalúzie, látkové rolety, sieťky proti hmyzu aj navíjacie, lamelové dvere zhŕňacie, vonkajšie rolety hliníkové alebo plastové, sušiaky na balkón. Výroba, predaj, montáž zasklievacích systémov pre: balkóny , loggie, zimné záhrady, terasy, presklené steny do interiéru aj exteriéru.


Naša firma ponúka zasklievanie balkónov , terás, zimných záhrad. Ponúkame montáže plastových roliet, obkladov, polykarbonátov - lexanu. MS Kovo Plus - výroba závesných balkónov a balkónových konštrukcií. Dôležité a náročné je správne vyhotovenie balkónovej konštrukcie.


To prinášalo výrazné tepelné mosty spojené s problémy v podobe vlhnúcich a plesnivejúcich kútov . Naše balkony , lodžie a zábradlí na balkony a lodžie jsou optimální náhradou původních . Vyrábame a montujeme zasklievanie balkónov , zimné záhrady, prekrytie vchodov a terás, prístrešky, svetlíky, prekrytia bazénov.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba