Varidol

JMÉNO A ADRESA DRŽITELE ROZHODNUTÍ O REGISTRACI A DRŽITELE POVOLENÍ K VÝROBĚ. NÁZEV VETERINÁRNÍHO LÉČIVÉHO PŘÍPRAVKU. Výzkumný ústav včelařský, s. NÁZOV VETERINÁRNEHO LIEKU.


KVALITATÍVNE A KVANTITATÍVNE ZLOŽENIE.

SÚHRN CHARAKTERISTICKÝCH VLASTNOSTÍ VETERINÁRNEHO LIEKU. Složení: Účinná látka: amitraz (6mg v ochranném roztoku) Pomocné látky: Proužky z celulózy upravené impregnací směsí dusičnanů k doutnání. Jak jsme avizovali v minulém čísle, Krajské veterinární správy v těchto dnech vydávají nová Mimořádná veterinární opatření (MVO), která dávají každému včelaři možnost tlumit varroózu jakýmkoli k tomu účelu registrovaným či pro klinické testování schváleným přípravkem. Na odběr M1-AER je nejvhodnější přinést umytou a suchou skleničku po přesnídávce s víčkem.


K odběru léčiva budete vyzváni základní organizací. Varidol aer - vše utěsnit, nutno používat respirátor! Přidal jsem příbalový leták Varidolu včetně návodu na fumigaci.

Nemusíte shánět Avartin ze Slovenska, když v Česku je k dispozici Varidol. Ještě bych prosil zdroj, odkud si mohu do Čech objednat Avartin. U Avartinu je nevýhoda, že je v něm léčiva (účinné látky) více, než se . Oboje mají stejnou účinnou látku, amitraz.


Pěkný obrázkový návod - jak značit včelí matky - najdete např. Nasavrkách, jméno autorky jsem bohužel zapomněl, ale rád doplním :-) Bože, čím značit . DOVOLJENJA ZA IZDELAVO ZDRAVILA. Imetnik dovoljenja za promet z zdravilom in izdelovalec odgovoren za sproščanje serij: Bee research institute, s. IME ZDRAVILA ZA UPORABO V VETERINARSKI MEDICINI. Zaradené v Pre členov, ZOOTECHNIKA - Lieky, prípravky, dezinfe. MP FUM (roztok k ošetření včelstva fumigací).


Seznam prostředků na prevenci nebo léčbu varroázy, na které lze poskytnout dotaci v rámci opatření boj proti varroáze. Используется, когда пчëлы уже не летают: от 1-ого октября и прямо до апреля. Упаковка: пузырек мл жидкости с капельной пробкой.

Najlepšie videá o včelách, včelárení a včelích produktoch. Tipy a návody nielen pre včelárov. K VÝROBĚ ODPOVĚDNÉHO ZA UVOLNĚNÍ ŠARŽE, POKUD SE NESHODUJE.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba