Problémy so sušičkou

Při sušení na standartní program jsem z ní tahala vlhké prádlo, tak jsem postupně prodlužovala čas i intenzitu sušení na maximum. Prádlo jsem ze sušičky tahala suché a nikdy se nic nesrazilo. Přes léto jsem prádlo sušila . Nedokázal přijít na to, kde je problém.


Po pár minutách se zapnou všechny kontrolky a vypne se. Takže jdu, otočím kolečko nahoru na žádný program a pak zase na nějaký…jakýkoli.

Jediné dva, které to občas ustojí jsou ten . Mám sice jiný typ, ale také jsme řešili stejný problém , že prádlo bylo vlhké. Tu kovovou mřížku je třeba čistit po každém sušení, protože jinak se prach dostává až skrz tu mřížku dovnitř. Pak je třeba celou sušičku rozebrat a vyčistit vevnitř. Druhý problém může být s čerpadlem. Máš novou sušičku a už se jen těšíš, až ji zapojíš a nebudeš muset žehlit?


Situace nemusí být vždy tak růžová. Ty nejčastější ti odhalujeme v našem článku. Co je nejčastější problém , který nastává po koupi sušičky?

Pokiaľ máte miesto na práčku štandardných rozmerov, teda 60-centimetrovej hĺbky a rovnakej šírky, sušička by nemala byť zásadný problém. Ak nemáte miesto na umiestnenie vedľa seba, môžete sušičku vyložiť na práčku. V elektropredajni vám vedia ponúknuť konzolu, ktorú pripevníte na práčku a do nej.


I k tomu se vám může hodit pár užitečných rad. Každý touží po tom, aby mu spotřebič dlouho a dobře sloužil. Proto jim je třeba věnovat dostatečnou a patřičnou péči. Přinášíme rady a triky, aby sušička fungovala dlouhá léta bez problémů. To není problém v létě, ale v zimě vyperete tři pračky a najednou máte v bytě takovou vlhkost, že máte kompletně orosené okna, jde to poznat na . Koupili jsme si naši první sušičku.


Po zapojení a prvním sušení jsme se zhrozili, neboť prádlo sice nádherně usušené, ale koupelna úplně orosená. Myslíme si, že něco je špatně, jen jsme nepřišli na to, co by to mohlo být ? Při takové vlhkosti při každém sušení by jsme za chvíli měli v koupelně všude plíseň. Důvod je prostý: je prostorově úspornější postavit sušičku na pračku, než mít oba spotřebiče vedle sebe, o komfortu plnicího otvoru ve výši rukou nemluvě.


Na rozdíl od většiny praček není problém ani dodatečně přidat prádlo během sušicího cyklu, senzory vlhkosti si jen přizpůsobí dobu sušení. Nedávno som reklamovala ročnú sušičku prádla s tepelným čerpadlom. Problém bol,že zospodu dvierok podfukovalo,najskôr studený vzduch pri začatí sušenia,potom postupne horúci. Myslela som,že problémom sú buď krivo osadené dvierka alebo pokrivený skeler sušičky.


Místo nuly se zobrazují čárky. Cenové rozdíly v těchto pračkách se sušičkou s ne úplně tradičními rozměry mohou být oproti .

Dobrý den , problém asi více sušiček - tato sušička AEG AbsoluteCare T8DEE68SC dny a ten samý problém pískání z vrchní části dvířek. Tak taky budu muset volat servis. Dobrý den, dnes jsem kontaktovala prodejce, říkal že máme volat určitě . Zjevně technologická chyba kdy nedostatečně utěsněný filtr umožnuje zanesení filtračního systému tedy čerpadel pro . Sušičku mi doporučil prolévat čistou vodou a vydrželo to s menšími problémy do teď.


Dnes ji mám třetí rok a objevila se mi nová závada F12. Zatím nevím co tato závada znamená, protože ji nemohu nikde najít. Tak pokud máte tuto zkušenost, napište. Chybové kódy mají různý význam podle toho, jaký problém ve vašem případě nastal. Perte a sušte najednou v jednom spotřebiči.


Pračka se sušičkou AEG prodlouží životnost vašeho oblečení, ušetříte s ní prostor a poskytne vám stejnou péči jako dva samostatné spotřebiče. Pokud se vám nepodařilo najít řešení v.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba