Predam hladenicu

Koža hladenica prírodná. Hovädzia hladenica trieslom činená. Vyrábame ju v hrúbkach 5mm, 0mm, 5mm, 8mm, 0mm, 5mm, 0mm. Kože sa vyrábajú v polovičkách. Takto vyrobená hladenica je vhodná na zdobenie a gravírovanie.


Pod výťažnosťou sa rozumie koľko kože je bez kazov ako diery,škrabance ,zapareniny. Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Hodnotenie Otázky Moje inzeráty Pridať inzerát.


KRAVSKÁ KOŽA - HOVADZIA KOŽA - KOBEREC KRAVSKÁ KOŽA (210), KRAVSKÁ KOŽA - HOVADZIA KOŽA - KOBEREC KRAVSKÁ KOŽA (160), Kožená sedacia súprava (Dohodou), Ručne robený lovecky nôž (Dohodou), Predam novu kozenu damsku moto bundu . Hovedia koža v naturalnej farbe,hrúbkach od 2mm-5. Plán vianočných trhov je jasný, kde sa stretneme? Vám, nielen všetkým mojim milým . Hladenice mame na predaj farbach: prirodna,kavovo hneda. Tibor Kemény-Kemart Adresa Predajne: Langsfeldova 3. Fakturačná Adresa: Blažeja Bullu 2. Najväčší záujem je o prírodnu hladenicu.


Je to koža bez farbenia po vyrobení je skoro biela. Na svetle postupne oxiduje a získava nenapodobiteľnú patinu, odtieň hnedej. Pri používaní po roku, dvoch sa sfarbí do tmavo hnedej. Dá sa to urýchliť napustením (natretím) kvalitným rastlinným olejom a vystavením slnečnému . Mám na mysli kamenný obcho ide mi o nejaký kus kože, čím lacnejší tym lepšie , kvalita až tak nerozhoduje, vlastne to môže byť aj koženka, chcel by som z toho urobiť obal na našu oddielovu kroniku, nech to jakž-takž vyzerá. I don´t fear neither death, nor pain!


Tomáš Ščepko - TOREKO - Predaj vyčinenej kože - prírodná hladenica v rôznych hrúbkach, hovädzia koža lícová, hovädzí nubuk, kozina, telatina, bravčovina, odevná koža, hovädzia koža mastená, hovädzia koža s potlačou. VEĽKOOBCHODNÉ ZASTÚPENIE ŠPIČKOVÉHO ČESKÉHO VÝROBCU KOŽENÝCH LOVECKÝCH POTRIEB PRE SLOVENSKO. Najširšia ponuka na trhu!


Základná pánska peňaženka Snažím sa vyrábať peňaženky, ktoré sú nezničiteľné. Pri výrobe používam len tú najkvalitnejšiu hovädziu hladenicu , nite,. Futrálik na menší z nessmukov.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba