Mosadzný plech

Mosadzný plech polotvrdý x 2x 300. Predaj mosadzných plechov a platní a iných polotovarov z mosadze a ich zliatin. Sú hlavným obchodným artiklom firmy Bikar.


Prihláste sa pre prístup do zoznamu želaní. Rozmer 2x 3mm, hrúbka mm. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.

Inzeráty mosadzny plech. Bezplatná inzercia, mosadzny plech predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Plech je vhodný aj na sublimáciu.


Napriek zdanlivo mallým rozmerom je Marshall Acton kompaktný stereo reproduktor s neuveriteľným výkonom. S unikátnym klasickým dizajnom Marshall-u vnesie štýl a vysoko kvalitný zvuk do každej miestnos. MARSHALL ACTON Black, Bluetooth . Mosazný plech 0x100x500mm. Za obsah košíku získate celkom point , ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote €.

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Zakúpením tohto produktu môžete získať až vernostný bod. Chcel by som sa spytat, ci nema niekto v dielni mosadzny plech hrubky cca 1mm az 1. Ak by ste mali aj ine hrubky a rozmery, napiste do tejto temy.


Pokud potřebujete jen úzký pás plechu, podívejte se také na nabídku pásoviny. Kromě těchto hladkých a plných plechů jsou nabízeny také mosazné plechy děrované prostřihováním a plechy leptané. Preložiť slovo „ mosadzný plech “ zo slovenčiny do angličtiny.


Možnosti dodania na objednávku: trubky (kruhové, profilové leštené aj neleštené ). Ostatné rozmery na objednávku . Dodávame tyče kruhové, ploché, 6-hranné tyče. Použitie: Dobre obrobiteľná na automatoch pre krátku triesku, veľmi dobre tvarovateľná za tepla, vhodná pre armatúry, šróby, matky a rôznu sériovú výrobu, dobrá koroziodolnosť. Werkstoff - Dimension, MS - weich - 6x2m, MS - weich - 1x2m, MS - halbhart - 6x2m, MS - halbhart - 1x2m, MS - halbhart foliert - 1x2m, MS - hart - 6x2m, MS - Hammerschlag - 6x2m. Postavte si originální nůž svépomocí!


Všechny možné součástky včetně postupů výroby naleznete zde!

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba