Mobivenal micro akcia

MOBIVENAL micro - Doplnok výživy obsahujúci mikronizovaný diosmín, hesperidín a aescín (pri pocite ťažkých nôh). Hlavnými zložkami prípravku MOBIVENAL micro sú mikronizovaný diosmin s hesperidínom a aescin, získaný z plodov pagaštanu konského. Totiž k spokojnosti ho používam ja, aj moja ročná mamka. Obsiahnutý aescín (extrakt z gaštanu konského) napomáha znižovať pocit ťažkých nôh a podporuje dobrú cirkuláciu krvi v drobných cievach. Doručenie v Bratislave ZADARMO.


Online lekáreň overená zákazníkmi, najlepšie ceny.

Výživový doplnok s obsahom účinných látok diosmin a hesperidín, ktoré napomáhajú znižovať pocit ťažkých nôh a prispievajú k dobrej cirkulácii krvi v drobných cievach. Výdaj lieku (prípadne iného produktu) nie je viazaný na predpis. Priaznivo ovplyvňuje stav žíl, znižuje pocit unavených, opuchnutých a bolestivých nôh, má priaznivý účinok na popraskané drobné žilky a napomáha pri hemoroidoch.


Prípravok sa nesmie užívať alebo . Lekáreň IZIS - lekáreň online, e-shop ponúka možnosť nákupu liekov online. Internetová lekáreň Lieky24. Tablety sa prehĺtajú celé, nerozhryzené.


Zapiť dostatočným množstvom tekutiny. MOBIVENAL micro Simple (VULM MOBIVENAL MICRO SIMPLE): Doplnok na riešenie problémov s opuchmi, praskaním ciev pri športe, proti kŕčovým žilám aj hemoroidom.

Spôsob použitia: Odporúčaná denná dávka je 1x denne tableta. Výhodná akcia na nákup efektívneho klasického doplnku výživy na podporu rastu svalovej hmoty. Toto zloženie sa už dlhé roky používa s úspechom pri všetkých prejavoch chronickej žilovej nedostatočnosti a hemoroidoch. Dávkovanie: Obvyklá dávka je 1x denne tableta. Vhodný pri dlhom chodení, státí, sedení a cestovaní.


Overená kombinácia 4mg diosmín, mg hesperidín obohatená o 30mg aescin, ktorý napomáha znižovať pocit ťažkých nôh a dobrej cirkulácii krvi v cievach. Akcia na produkt skončila. Dlho stojíte a veľa chodíte?


MOBIVENAL je jednotkou na trhu výživových doplnkov s obsahom účinných látok diosmin a hesperidín. Mobivenal Micro Simple tbl. TM Lekáreň - lekáreň online, e-shop ponúka možnosť nákupu liekov online.


Pre správnu činnosť ciev dolných končatín a konečníka. Výživový doplnok MOBIVENAL micro Simple má špecifické zloženie nakombinované na riešenie problémov s opuchmi, praskaním ciev pri športe, proti kŕčovým žilám aj hemoroidom, spracované na základe výsledkov klinických štúdií, dlhoročných skúseností a spolupráce s odbornou verejnosťou.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba