List 1 triedy

V pamäti Lehota prepravy. Norma kvality je definovaná v Požiadavkách na kvalitu univerzálnej služby. Do krajín mimo EÚ a území, ktoré sú uvedené v Tarife (Zasielacie Do hmotnosti, List (predajná cena v EUR).


Neviem ako vy, ale ja som. Na bočných poštách sa väčšinou musí 1. Rasťo, u nás do 16:najneskôr.

Navyše som sa rozprávala. Z vlastnej skúsenosti viem, že ak sa Slovenskej pošte nepodarí doručiť zásielku podanú 1. Prostredníctvom Slovenskej pošty sa najčastejšie posiela doporučený list 1. Táto zásielka Vás vyjde eura. Cena poštovného prirodzene rastie s výškou sumy poistného, s hmotnosťou posielaného balíka a vzdialenosťou krajiny kam balík zasielate. Chcem sa opýtať, vcera som posielala list 1. Myslíte ze dnes bude doručený?


Lebo pani na pošte mi povedala ze bude doručený dnes.

Ked podas list na poste a posielas ho prvou triedou nedaju ti nanho znamku? Ako sa posiela list prvou triedou? Ak ktorýkoľvek rozmer zásielky plochého tvaru presahuje rozmery (235xx165x5mm) alebo keď je list podaný v doručenkovej obálke, ktorá nespĺňa podmienky SP, uplatní sa cena . Dôležité fakty: Cena zásielok sa zväčša odvíja od hmotnosti. U Expres zásielok a klasických balíkov je najnižšia hmotnosť. Najčastejšie posielajú klienti Slovenskej pošty doporučený list 1. Takáto klasická zásielka Vás vyjde okolo eura.


Cena zásielky pochopiteľne rastie s výškou ceny poistného, s hmotnosťou balíka a vzdialenosťou krajiny kam balík zasielate. Poslať poštu prvou triedou stojí . MAXIMÁLNE CENY UNIVERZÁLNEJ SLUŢBY. A POŠTOVÉHO PLATOBNÉHO STYKU. PRE VNÚTROŠTÁTNY POŠTOVÝ STYK.


Maximálna cena v eurách. Poštové podmienky Listová zásielka). List, Doporučený list, Poistený list. Zmeny v cenníku Slovenskej pošty.


Až percent všetkých listových zásielok je však doručených už v nasledujúci deň. Na druhý pracovný deň je na Slovensku doručovaný list 1.

Slovenská pošta argumentuje tým, že medziročne zaznamenala pokles listových zásielok o sedem percent. Zasielacích podmienkach podľa príslušnej krajiny určenia, pre rýchlejšiu lehotu prepravy si môžete zvoliť list 1. Hmotnosť do kg, do g lístok. Reklamne adresovaná zásielka ( RaZ).

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba