Kotviaca patka

Pozinkovaná kotviaca pätka zváraná s otvormi nájde využitie pri kotvení tlačených drevených stĺpov, hranolov, alebo pilierov k podkladu, za pomoci chemickej kotvy, alebo betonáže. Používané pre drevené stĺpy ako prvky pripevňujúce k podložiu. Ich pomocou je možné pripevňovať stĺpy k drevenému a betónovému podkladu alebo priamo na zemi. Vzhľadom na častú montáž na viditeľných miestach plnia niektoré podstavce tiež ozdobnú funkciu.


Trámový záves typ A 1mm x 1mm.

Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Kotviaca pätka stĺpu narážacia pozinkovaná. Pätka má rozmer 100mm, roxor má priemer 16mm. Povrchová antikorózna úprava: žiarové. Riešenia pre podstatné stavebné detaily.


Skladom vedieme veľké množstvo rôznych druhov kotviacich prvkov. Jedná sa o kotevné pätky , hroty, topánky a profily slúžiace na ukotvenie prevažne drevostavieb.

T kotevná pätka T kotevná pätka L kotevná pätka L kotevná pätka s prelisom kotevná pätka s prelisom kotevná . Statická zváraná dvojdielna kotviaca pätka (možnosťou výškovej nastaviteľnosti) je vyrobená z oceľového plechu akosti S235JR (pozinkováno), závitová tyč M24. Kotevné pätka je určená pre kotvenie tlačných stĺpov a pilierov k podkladovej konštrukcii. Vhodným spojovacím materiálom sú krúžkové konvexné klince s . AK INZERAT CITATE,TAK JE AKTUALNY. STAVEBNÝ MATERIÁL doplnky na betónovanie spojovací materiál spojovacie prvky na drevo vzduchotechnika zateplovanie, izolácie iné VÝPREDAJ AKTUALITY BAUPRO BAZÉNY BOXY, SKRINKY, REGÁLE ČISTENIE, UPRATOVANIE DIELŇA DOMÁCNOSŤ DYMOVINA, PLYN ELEKTRO ELEKTRICKÉ NÁRADIE . Prezri si u nás kotviaca patka a porovnaj ceny v 10. Drôt viazací Zn cievka 100m.


Kolík - kotva na stĺpiky 550mm. Vhodná na kotvenie drevených stĺpov pre pergoly, altánky, prístrešky - pätka sa zabetónuje alebo ukotví pomocou chemickej kotvy najčastejšie v betóne Materiál : pozinkovaná oceľ. Prvky pre ukotvenie priamo do zeme alebo na betónové platne, pätky. U s preliskom na roxore. Pätka na stavbu altánkov , prístreškov a iných stavieb z dreva nastaviteľná v rozsahu 0- 200mm.


Príspevkov v diskusii: 0. Pätka je vyrobená z hrubého plechu a pozinkovaná. Vaša cena s DPH: EUR (17SKK) .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba