Kamenárstvo bošany

Vyberte si z našej ponuky hrobov, pomníkov, poklopov a ostatného tovaru, ktoré sú ihneď k odberu. Vítame Vás na stránke kamenárstva Orth. Sme kamenárstvo s dlhodobou tradíciou, so širokou ponukou služieb - od tradičných a atypických hrobov, pieskovania a gravírovania, až po špecifické riešenia z kameňa pre Váš interiér a exteriér. Obklady, dlažby, kameň na murovanie, gabiony,šlapáky, sochy z kameňa, dekoračný kameň, okruhliaky,kusový kameň.


Kamenárstvo Beňuška Uherecká , Malé Uherce. KAMENÁRSTVO SYENIT Skačany, 1, Skačany. Kontaktné informácie, telefón, e-mail, adresa. Zdenko Ducký KAMENTA, Bošany.


Prevádzka sa nachádza vedľa hlavnej cesty na ťahu Nitra-Partizánske. Na uvedenej adrese nájdete kompletný ponúkaný sortiment. Kamenne obklady, dlazby, kamen do zahrady, okrasne kamene,štrky.


Predaj prirodneho kamena. Bošany , WWW : , detail firmy v registri firiem ifirmy. Ponúkame vám výrobky prvotriednej kvality za najlepšie ceny na trhu. Ak máte záujem o našu ponuku pre Vás na mieru, kliknite na sekciu - Vytvorenie cenovej ponuky. Môžete si vybrať z nášho vzorkovníka kameňov vzor, podľa Vášho vkusu.


Ponúkame Vám profesionálne služby, spoľahlivosť a kvalitu za rozumnú cenu. Pomníky a náhrobné kamene . Jana Kontúrová, Aladár Korec, Mgr. Janka Mišejová, Jozef Rybár, Mgr.


Premiestnenie poštového novinového stánku z pozemku na parc. V našej ponuke výrobkov a prác nájdete stavebnú architektúru, pomníkovú architektúru, ponuku dekoračných predmetov z prírodného kameňa a taktiež aj rôzne doplnkový tovar k pomníkom a údržbe kameňa. Výroba a spracovanie: - pomníky a poklopy z prírodného a umelého kameňa. SK-Rating, Rating Ladislav Bíreš. Naposledy kontrolované . Vyrábame pomníky, urnové hroby, jednohroby, dvojhroby, žulové kuchynské dosky a kamenárske výrobky zo žuly do interiéru aj exteriéru.


Pôsobíme v rámci celého Slovenska. Nájdi na mape a hodnoť v lokalite: Bošany - hodnotenia firiem a služieb v lokalite : Bošany. Mramor Crystal White -snehovo biely kamenný obklad 60x15cm. Populárny kamenný obklad.


Obkladový panel 60x15cm je zložený z menších pásikov. Farba obkladu je snehovo biela. Sivo cierny kamenný obkla mramor VR .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba