Jadrová omietka baumit

Jadrová vápennocementová omietka. Pre interiér a exteriér. Priemyselne vyrábaná suchá omietková zmes pre ručné spracovanie. Vápenný hydrát, cement, vápenec, prísady.


Málo nasiakavá minerálna jadrová vápenno-cementová omietka , paropriepustná.

Vápennocementová jadrová omietka pre vonkajšie a vnútorné použitie, ručné spracovanie. Omietka je málo nasiakavá, minerálna a paropriepustná. Použitie: Ručná omietka pre všetky vonkajšie aj vnútorné priestory. Obzvlášť vhodná pri nanášaní väčších hrúbok omietok. Minimálna hrúbka: mm v interiéri, mm v exteriéri.


Vhodná pri nanášaní väčších hrúbok omietok. Vapennocementova jadrova omietka pre vonkajsie a vnutorne pouzitie, rucne spracovanie.

Jemná vápennocementová vnútorná omietka na ručné spracovanie, s dlhším časom otvorenia, biela. Modifikátor ceny variantu. Omietku nieje možné použiť ako jednovrstovú omietku, vždy musí byť aplikovaná na vrstvu jadrovej omietky. Nieje vhodná ako podklad pre obkladačky.


Balenie : kg, paleta = vriec . Predajňa Nitra: skladom KS Sklad Nitra: skladom KS Sklad Košice: skladom KS . Baumit jadrova omietka Grobputz 25kg. Zabezpečuje dobrú prídržnosť minerálnych omietok a vyrovnáva rozdiely v nasiakavosti podkladu. Pevnost v tahu za ohybu (dní): min. Použitie: Biela vápennocementová jemná štuková omietka, ľahko spracovateľná, s jemnou štruktúrou, paropriepustná, hydrofobizovaná. Vždy sa musí aplikovať na vrstvu podkladovej . Vyhlásenie o parametroch.


Typ, číslo výrobnej dávky alebo . Ručná základová omietka na báze vápna a cementu podľa platnej harmonizovanej normy. Charakteristika: Suchá omietková zmes na jadrové omietky na strojové i ručné spracovanie na viacvrstvové. Mesačne spracujeme viac ako tis.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba