Dorken parozabrana

Investori, remeselníci, pokrývači, architekti a projektanti tu nájdu plnohodnotné informácie a praktickú pomoc. Dörken ponúka premyslené Delta systémové riešenia pre strechu, fasádu, pivnicu a inžinierske staviteľstvo. Táto vysoká hodnota s postačujúcou rezervou dlhodobo účinne bráni poškodeniu tepelných izolácií v konštrukciách striech spôsobených difúziou vodnej pary.


Výhody: až o zvyšuje účinnosť tepelnej izolácie. Až o znižuje zaťaženie .

Fassaden mit offenen Fugen und mit geschlossenen Fugen. Delta bietet mit seinem Fassadenbahnen den optimalen Schutz. Tak je možné vytvářet pro všechny střešní konstrukce na míru střižené kombinace pomocí různých druhů pojistných hydroizolačních fólií a parotěsných zábran. Difúzne otvorená poistná hydroizolácia pre dvojplášťové šikmé strechy bez debnenia.


Materiál: 3-vrstvová fólia z pevnej, difúzne otvorenej kombinácie polypropylénových textílii a vodotesného filmu v strede. Energeticky úsporná parotesná a vzduchotesná zábrana DÖRKEN DELTA REFLEX zložená zo vrstiev pre všetky typy striech. DELTA-REFLEX PLUS s integrovanou samolepiacou páskou pre rýchlu vzduchotesnú pokládku. Vodotesná nekorodujúca hliníková vrstva uložená medzi vysoko transparentnou polyesterovou .

Nákup on-line, výrazné zľavy, nízke ceny. Ceny od: € Zľavy až:. Parozábrana JUTAFOL N Al 1special.


Parotesná zábrana DÖRKEN DELTA REFLEX . Výrobky firmy Dörken poznáte ihneď: DELTA – registrovaná ochranná značka kvality našej firmy symbolizuje naše vysoké nároky na kvalitu, ktoré sú z oblasti obchodu, remesla a projektovania známe už mnoho rokov. To čo je v našich výrobkoch ukryté, nie je často na prvý pohľad vidieť. V jednotlivých odkazoch zistíte . Vhodná aj ako parozábrana pre ľahké ploché strechy.


Cenník tovarov platný od 07. Zosilnená viacvrstvová parozábrana s hliníkovljm povrchom . Zabraňuje vniku vodnej pary do tepelnej izolácie a nasávaniu vzduchu. Vzduchotesné lepenie spojov parozábrany.


Jednostranne lepiaca páska na papierovom nosiči s vysokou. Objekartuša 3ml, črievko 6ml DELTA-TIXX. Difuzní střešní folie DRAGOFOL je mřížkou zpevněná hydroizolace s vysokou pevností.


Folie je určena pro použití u tříplášťových, větraných, šikmých střech bez bednění.

Speciální mikroperforace umožňuje dodatečné odvedení vzdušné vlhkosti a tím pádem napomáhá tato střešní folie tomu, aby tepelná izolace pod folii .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba