Zateplenie balkona cena

Zasklenie balkónov a lodžií kdekoľvek na Slovensku. Plastové rolety na balkón. Bezplatné poradenstvo pri výbere vhodného typu. AKCIA - LETÁK - pri predložení letáku zľava z ceny balkóna. Zasklievací systém THERMALUX Vám svojím dokonalým prevedením ponúka možnosť zasklenia lodžie či balkóna , ktoré doteraz na našom trhu chýbalo.


Rámový a Bezrámový systém THERMALUX.

Inštaláciou posuvného zasklenia THERMALUX môžete aj v paneláku vytvoriť z balkóna. Bližšie informácie o našich cenách. Cenníky pre zasklievania terás a balkónov , prístrešky, altánky a zimné terasy. C oproti vonkajšej teplote, krátka dodacia lehota.


Ochrana pred vetrom, daždom a snehom, jednoduchá inštalácia. Zateplenie a zasklenie balkónov, bezrámové zasklenie balkóna, rámové zasklenie balkóna, zateplenie balkóna balkónovými roletami. To maju preto,lebo vsetci hladaju cenu na zasklenie balkona a vobec ani nevedia co si objednaju a ich balkon casto zasklia bud niakou napodobeninou originalneho systemu,a daju tam 3mm sklo,alebo co nema ani certifikat! Tak hlavne ze maju dobru cenu.


Na bezrámové otočné zasklenie balkónov a lodžií používame kvalitný fínsky bezrámový otočný systém.

Tento elegantný systém zasklenia balkónov alebo lodžií Vám umožní využívať priestory balkóna a lodžie v každom ročnom období. Profil bezrámového zasklenia je vyrobený z hliníkovej zliatiny. Jeho povrch je ošetrený . Zasklievanie balkónov a lodžií pre Vašu maximálnu spokojnosť. Váš balkón alebo lodžiu zasklíme kdekoľvek na Slovensku a bezplatne Vám poradíme vhodný typ zasklenia. Prednosti, nevýhody: Prednosťou je presné posúvanie a zatváranie, pevnosť, spoľahlivosť.


Tabule skiel sa pohybujú ľahko. Celkový dojem je elegancia a funkčnosť. Tento systém umožňuje aj osadenie izolačných dvojskiel, čím sa dosahuje nízka hodnota súčiniteľa prechodu tepla (k), podobne . Pri výbere Vám ponúkam bezplatné konzultácie a poradenstvo po celom Slovensku.


S pozdravom váš dodávateľ a montér zasklenia Marian Havran. Najnižšie ceny s najväčšou kvalitou! MONTÁŽE po celej Slovenskej . Informujte sa na cenu dopravy, ktorá v závislosti od miesta pôsobenia firmy a miesta realizácie môže, ale aj nemusí byť započítaná v cene zasklenia.


Navyše rátajte s nákladmi za doplnkový sortiment ako odkvapový plech na hornú lištu balkóna , držiaky na kvetináče, žalúzie, medziokenné lišty a . Ponukame Vam zasklenie balkona roznymi systemami, vymenu stareho balkonoveho zabradlia, rozne lexanove striesky a plastové rolety. Všetko za dobre ceny a vybornu kvalitu. Naša spoločnosť je dcérskou spoločnosťou nemecko-českého koncernu EPS.

Zaoberáme sa predajom a výrobou: profilov pre obklady a dlažby, balkónových, terasových a drenážnych systémov, interiérových profilov, profilov pre zatepľovacie systémy a omietky.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba