Záhradný kompostér

Ako si vybrať správny záhradný kompostér. Keď sa rozhodnete investovať vaše financie do nákupu kompostéra, je dobré, aby sa vaša investícia odzrkadlila nielen v podobe komfortu manipulácie s kompostérom, ale aj do spoľahlivosti a predovšetkým jeho kvality. Uzavretý záhradný kompostér AL-KO – ideálne pre veľké záhrady. Kvalitný humus úplne zadarmo!


Plastové kompostéry ponúkajú jedinečnú možnosť, ako naložiť so záhradným odpadom, ktorý už nechcete ukladať v kúte záhrady na nevzhľadný páchnuci kompost.

Zároveň vyrobia to najlepšie prírodné hnojivo pre záhradu. Zvoliť si môžete uzavretý kompostér alebo otvorené silo. Kompostéry pojmú stovky litrov odpadu a zrecyklujú až 30 . Uzatvorené kompostéry sa . Jeho perfektný tvar umožňuje spracovanie odpadu na vysoko kvalitný kompost.


Prirodzený spôsob získavania kompostu prvotriednej kvality. Precízne vetranie umožňuje optimálne rozkladanie biologických odpadov, pevná konštrukcia s.

Záhradný plastový kompostér v tmavo zelenej farbe. V tomto farebnom prevedení kompostér splynie s okolím. Vhodný do priestorov, kde nechcete, aby bol moc nápadný. Garantujeme expedíciu tohto kompostéru do hodín od objednania.


Hodně lidí si kupuje kompostér s představou, že v něm zlikviduje trávu po sekání zahrádky. Podle něj začátečník pořídí levný plastový kompostér , jejichž obliba stále roste. Permakulturní zahrada , kde rostliny žijí ve vzájemném souladu a vše, co půda vydá, se jí opět vrací, se zdá být. Objem tohto kompostéru je 6litrov, je tak vhodný pre kompostovanie materiálu zo stredne veľkých záhrad. O správnu funkciu rozkladu sa postará rad odvetrávacích otvorov.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. Praktický návod na stavbu. Odporúčame ho pre záhrady s rozlohou do 7m2. Výborný pomer kvality a ceny.


Začnite kompostovať v záhrade.

Vyrobíte si z bioodpadov prírodné hnojivo na trávnik, stromy i kvety. Objednajte si praktický kompostér do svojej záhrady. Vhodný pre záhrady s menším množstvom bioodpadov. Vďaka svojím rozmerom v záhrade nezavadzia.


Popis produktu Zahradní kompostér AVENBERG EVOGREEN 850L. ZAHRADNÍ KOMPOSTÉR AVENBERG ECOGREEN 850L - kapacita 8litrů. Nevíte kde uskladnit posečenou trávu nebo odpad (listí a jakoukoliv biomasu) z Vaší zahrady?


Pak je pro Vás kompostér Avenberg vynikajícím řešením a navíc zabere jen . Prosperplast 6IKST6(IKEV630C) čierny. Ihneď k odoslaniu, u vás už 23. Väčší plastový kompostér , Veľmi kvalitne Spracovanie konštrukcie.


Montáž Jednoduchá a demontáž bez použitia náradia. Dekoratívne kompostér , ktorý je vykonaný v imitácii dreva, je skvelým doplnkom do Vašej záhrady. Je ľahko zmontovateľný, v pripade premiestnenie aj ľahko prenosný.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba