Polykarbonat akcia

Veľká zimná akcia na materiál. Výpredaj drevodekoru: BOROVICA. Skladový výpredaj rezaných komôrkových a. Akcia Ľahké strešné systémy. Vrece na stavebný odpad.


Zakrývacia plachta Guttaplane HW 5x6m.

PP produkt Prievidza - akcia polykarbonát , plexisklo. Výber produktov v našom e-shope. To z nich robí materiál, ktorý je možné dlhodobo používať na vonkajšie účely - zasklievanie stien a prestrešení, . Makrolon mono 2UV - plný polykarbonát s obojstran. Specializujeme se na prodej polykarbonátu, polykarbonátových desek, polykarbonátové desky dutinové, Dutinkové (komůrkové) polykarbonátové desky. Polykarbonát platné do: 27.


Trapézový a vlnovkový polykarbonát. Kvalitný a jednoduchý spôsob prestrešenia. Prakticky nerozbitný materiál.

Záruka 10rokov na rozbitie krúpami! SR, cez náš internetový obchod bez nutnosti registácie. Skleník polykarbonát GALERICA GAMMA 3x2x4m (š,v,d). Nakoľko polykarbonát , tak ako všetky plásty, vplyvom zmeny teplôt mení svoju veľkosť tj.


Základňu Vám teda dodáme ZADARMO - ušetríte 5- 11€ (podľa modelu). Doručenie dopravco25. Drážkový systém kotvenia polykarbonátu konečne aj u značkových skleníkov VITAVIA ! Dosky z polykarbonátu sú v AL profile zasunuté do špeciálnej drážky a PC doska je tak pevne uchytená po celom svojom obvode. Presklenie – POLYKARBONÁT mm. Brikety so zľavou ! Popis: profily antracit, polykarbonát mm kompaktný číry UV stabilizovaný, obojstranný bočný vstup, koľaj Komfort s predĺžením 2cm.


Medzi ďalšie výhody patrí jednoduchá opracovateľnosť a nízka hmotnosť. Komôrkový polykarbonát – DEKOPOL. Vynikajúca požiarna bezpečnosť.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba