Male domy na uzke pozemky

Domy na úzke parcely - široký výber a výborná cena projektov od Euroline. Obytné miestnosti, Kúpeľne, 1. Príjemný malý dom, ktorý sa hodí aj na atypické pozemky. Týmto pozemkom je prispôsobené aj dispozičné riešenie domu.


Malé miesto nemusí byť problém. Pozdĺžne dispozičné riešenie za sebou zaradených miestnosti vytvára dom vhodný na dlhšie úzke pozemky.

Konštrukčné a dispozičné riešenie domu umožňuje jeho ľahkú úpravu na bezbariérový. Interiér domu navádza príjemný pocit . Projekty domov nielen s hlavou a pätou, ale aj dušou! Najžiadanejšie slovenské domy pod jednou strechou.


RODINNÝ DOM IQ - plochá strecha. Kategória domu : Poschodové projekty rodinných domov. Prízemné projekty rodinných domov. Nízkonákladové projekty rodinných domov. Celková užitková plocha .

Ak máte úzky pozemok, na ktorom plánujete výstavbu rodinného domu , alebo chcete cenovo dostupný kompaktný rodinný dom, tak môžu byť tieto projekty. Vybírejte i malé domy u EUROLINE! Podkrovné rodinné domy (rekreačné objekty) na úzke pozemky. Menší, ale šikovný projekt rodinného domu na úzke pozemky je v dnešnej dobe ťažké nájsť. Tento dom splní všetky vaše kritéria a ešte aj niečo viac.


Dispozícia Projekt štvorizbového energeticky úsporného bungalovu vhodného aj na veľmi úzke pozemky , už od šírky 1m (pri odstupe 0m a m). Vchod do domu je umiestnený na bočnej strane domu , čo je zvlášť praktické pri úzkych pozemkoch, kedy je parkovanie častokrát riešené vedľa domu. Počet vyhovujúcich záznamov: 11.


Projekt domu Z3uspokojí všetkých majiteľov úzkych pozemkov. Podélné dispoziční řešení za sebou řazených místností vytváří dům vhodný na delší úzké pozemky. Konstrukční a dispoziční řešení domu umožňuje jeho snadnou úpravu na bezbariérový pohyb. Pri malom domceku to nebude moc drahe.


Nas kazdy odhovara od stavby na uzkom pozemku , ale v dnesnej dobe je dobre mat . Ste obmedzený šírkou pozemku? Máme pre Vás pripravené projekty rodinných domov na úzke pozemky a jedným z našich favoritov je práve ewi. Vizualizácie projektov, ktoré si môžete upravovať podľa vašich špeciálnych požiadaviek.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba