Lineas bowling otvaracie hodiny

Svojimi jednoduchými pravidlami ponúka možnosť usporiadať turnaj družstiev, ale aj jednotlivcov. Je obľúbenou atrakciou pri firemných večierkoch a rodinných. Prenájom bowlingovej dráhy na hodinu.


Ubytovanie v jednoposteľových a dvojposteľových izbách s TV, samostatnou kúpeľňou, WC a balkónom. Reštaurácia, bar, bowling , sauna.

Kontakt, otváracie hodiny , ceny: pozri pravý stĺpec. Popis od majiteľov: dráhový bezšnúrový podnik spojený s pivárňou a terasou s ponukou teplých jedál z reštaurácie. Juke box, stolný futbal, LCD TV , výborné ozvučenie, obsluha, pivo. V príjemnom prostredí hotela môžete zrelaxovať , oddýchnuť a dopriať si: - parnú saunu - suchú saunu - celkovú masáž - čiastočnú masáž alebo doplniť vydanú energiu v saunovom bare.


Otváracie hodiny relax centra: Utorok – Sobota od 16. V prízemí hotela sa nachádza naša moderná bowlingová herňa so šiestimi bezšnúrovými dráhami. Zahrať si na týchto dráhach môžete s priateľmi , rodinou alebo kolegami z práce a je možné si ich aj vopred rezervovať.

Súčasťou bowlingu je bar s kapacitou 1miest a taktiež zastrešená. Kliknite a zistite viac! Kapacita podniku: 1Kapacita terasy: Kapacita salónika: 30. Billiar Bowling , Čapované pivo. OTVÁRACIE HODINY REZERVÁCIA GALÉRIA CENNÍK KONTAKT.


Najväčší Bowling v Prešove s ôsmimi profesionálnymi dráhami v príjemnom prostredí. Vám zaručí zábavu a príjemne strávený čas s rodinou alebo priateľmi. Vytvorili sme ideálne podmienky pre skúsených aj menej skúsených hráčov. Pondelok až Nedeľa do 18. BOWLING PRE VYSOKOŠKOLÁKOV.


Bowling - Bowlingové centrum, plnoautomatické bowlingové dráhy. Budovateľská 1 Prešov recepcia tel. Lineas , Presov, Slovakia.


Bowling pri trati - Restauracia, Prešov: Pozrite si nestranné recenzie zariadenia Bowling pri trati - Restauracia , jedna z reštaurácií v Prešove, ktoré majú vytvorený profil na portáli TripAdvisor. Relaxové centrum - sauna, solárium, masáže.

Kontaktné informácie, telefón, e-mail, adresa, otváracie. Svojou ponukou služieb ponúka komplexný balík, ideálny pre organizáciu školení, kongresov, svadieb, skupinových podujatí, pre športové skupiny, transfery, cestovné kancelárie. Bowlingový tím Laminy obohatil svoju zbierku o ďalšiu trofej. Podarilo sa mu vyhrať Prešovskú firemnú bowlingovú ligu v silnej konkurencií družstiev. Liga sa odohrávala počas týždňov v bowlingovej herni LINEAS.


Po vyrovnanom priebehu súťaže rozhodli až posledné hracie dni, v ktorých tím LAMINA ušiel konkurencií . Hotel LINEAS Vám pod jednou strechou ponúka ubytovanie, stravovanie v hotelovej reštaurácii, kaviareň, bar s bowlingom, relaxačné centrum, priestory na organizovanie školení, kongresov, výstav, firemných porád. Medzi výhody patrí bezplatné wi-fi pripojnie na všetkých . Na tejto stránke nájdete reštaurácie na Slovensku, ktoré majú aktívny profil na portáli Menucka. Denné menu týchto reštaurácií sa vám zobrazí po kliknutí na názov reštaurácie.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba