Kamenarstvo nagy nove zamky

Spracovanie prírodného kameňa s uplatnením v cintorínskej a stavebnej architektúre - pomníky, náhrobné doplnky, sekanie písma, dlažby, parapety, obklady, kuchynské linky, krby. Judita Nagyová - Kamenarstvo. KAMENÁRSTVO V STAVEBNÍCTVE. Prevádzkovanie internetového servera o kamenárstve a kamenárskych službách.


Kamenárstvo , kameňosochárstvo v Nových Zámkoch.

Ohodnoť Hodnotilo použivatelov . Predaj pomníkov , náhrobných kameňov, hrobových kompletov, krížov, svietnikov. Služby ako odborné čistenie starých betónových hrobov, dosekávanie a pieskovanie mien a dátumov, zlatenie a striebrenie písmen. Poskytuje tiež poradenstvo v tejto oblasti. Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska. Naša snaha vedie k tomu, aby sa aj kamenárstvo stalo moderné, aby boli využité všetky nové stroje či technológie, aby sme vedeli Vám - zákazníkom - ponúknuť čo najviac pre Vašu spokojnosť.


Katalóg firiem a prevádzok v meste a jeho blízkom okolí.

Poskytovanie služieb v oblasti predaja kameňa, výroba náhrobných kameňov. Boli ste s nami spokojný? Ostatný maloobchod s novým tovarom v špecializovaných predajniach. Generálne čistenie budov. Výroba pesticídov a iných agrochemických.


Neuschwendtner Igor - IM. Na realizácii tohto diela sa sponzorsky zúčastnila stavebná firmu HOLD s. Sponzorský nás podporila firma Tupperware Ivekol s. Sklenári Maliari Monitoring trhu. Fotografické služby Prenájom fotografickej techniky. Vyhotovenie pamätnej tabule.


János Bób, starosta obce. Poskytnutie právnej pomoci. Nové Zámky Firma je zrušená.

Pohrebná služba LOTOS, Miroslav Dvonč.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba