Infrapanel na stenu

Sklenené sálavé panely s potlačou sú určené na montáž do interiéru, na stenu. Je to sklenený sálavý panel Ecosun G na ktorý je nanesený kvalitnou digitálnou tlačou obrazový motív, ktorý zmení panel na jedinečný doplnok interiéru. Potlač je vykonávaná priamo na vnútorný povrch sklenenej čelnej dosky panelu, potlač je . Sálavé infrapanely ECOSUN BASIC , Výkon kúrenia: 600W (20m³).


Vykurovací panel z rady GRANDE s odporúčaným umiestnením na stenu.

Zvládne vykúriť stredne veľkej miestnosti do 12m2. Najväčšie využitie nájde vo. Rada pre Vás: Infrakúrenie je nový spôsob kúrenia, s ktorým. UNITY energeticky úsporný vykurovací infrapanel – mozaika - Elektrické kúrenie.


Je možné ECOSUN inštalovať na stenu ? Pre montáž na stenu odporúčame predovšetkým použiť panely Ecosun K, ktoré sú k takejto montáži uspôsobené. Je určený pre montáž na strop alebo na stenu. Panel funguje na princípe Infračerveného žiarenia, ktoré ohrieva predmety, nie vzduch.

Pri klasickom vykurovaní sa vykurovacie teleso (VT) umiestňuje pod okno hlavne z dôvodu lepšieho prúdenia ohriateho vzduchu od neho smerom do miestnosti, zároveň tým však nezanedbateľná časť tepla prechádza aj stavebnými konštrukciami . Tento Panel má príkon 3W. Infra panely nevysušujú vzduch, nevíria prach a zabraňujú usadzovaniu vlhkosti na stenách. Svojim dizajnom je infra panel nenápadný, nerušivý produkt. Súčasné modely sú určené pre inštaláciu na strop, alebo stenu a pracujú s príkonom 230V. Bezpečnost zajišťuje dielektrická deska vložená mezi topný element a topnou plochu.


Instalujte vždy tak, aby panelům nebránily ve vyzařování pevné předměty, . Vyrábajú sa v mnohorakých dizajnoch a je možné ich inštalovať aj ako obraz s voliteľnou témou, vešiak na uteráky, sušiak na topánky, zrkadlo, alebo ho úplne nechať splynúť so stenou. Vyrábajú sa v prevedení . INFRAPANELY S MODERN S DELUXE. Modelová rada bez riadiacej jednotky - použitie na strop.


Ideálne umiestnenie je na strop. Jedinečnou technológiou je aplikovaná špeciálna Thermoleitmasse, ktorá . Otázka - Umístění infratopení? Dočtete se celou řadu protichůdných informací. Vysvětlíme Vám zda je lepší umístění na stěnu , strop, pod okno, proti oknu a pomůžeme s výběrem pozice.


Jak panel umístit je cenné know-how každé firmy.

Každý výrobce vyrábí infrapanely odlišných konstrukčních řešení. K veľkým výhodám patrí jednoduchá inštalácia panelov s minimálnymi nákladmi. Náročnosť stavebného zásahu a montáže je porovnateľná s osadením svietidla – jedinou podmienkou je pripojenie na 2V (zásuvka alebo priame spojenie káblom). Infrapanel sa dá osadiť na stojan, zavesiť na stenu alebo .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba