Hlinikova lopata na sneh

Hodnotenie produktu: (recenzie). Ergonomicky navrhnutá rukoväť sa pohodlne a pevne držia i rukou v silnej rukavici. Vyberajte si Zhrňovače snehu podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Veľmi odolný a súčasne ľahký zhrňovač na sneh. Plastová pracovná časť je spevnená patentovanou.

Klasická hliníková lopata nájde využitie na záhrade, na stavbe, pri každom dome. Vhodná pre nakladanie a prenášanie piesku, štrku, zeminy, snehu apod. Naberacia časť spevnená oceľou. Vrchná rukoväť s polypropylénovým povrchom dobre sadne do ruky. Snehová lopata, ALU - zhrňovač.


Lopata na odhadzovanie snehu. Náradie na sneh Fiskars majú ergonomicky tvarovanú rukoväť, čo umožňuje pohodlnejšiu manipuláciu. V kategórií Hrablá na sneh Vám ponúkame kvalitné, ale lacné náradie ako: lopaty, škrabky na ľa zhrňovače, ale aj rukavice a mnoho iných.

Ideálna pri stavaní lyžiarskeho mostíka alebo iglu: Táto hliníková lopata na sneh je ľahká a stabilná, má odnímateľnú hlavu, ľahko ju zložíte a uskladníte. Ak jazdíte na snouborde, za okamih si s ňou môžete postaviť vlastný mostík. Každoročne si počas snehovej kalamity každý povie , že si konečne musí kúpiť lopatu do auta. Vo vyššie položených polohách by nemala chýbať ani v jednom aute. Extrémny test odolnosti v ktorom lopata na sneh EFEKT eodolá osobnému automobilu nájdete v sekcii videá na tejto stránke.


Použité materiály: hliníková rúčka, spodná časť je . Môžete ju využívať mesiacov v roku. Je vhodná na odhadzovanie snehu , na hádzanie uhlia, lopatovanie štrku, piesku, cementu a iné. Je vyrobená z tvrdeného hliníku, aby vydržala aj tie najťažšie podmienky.


Rozmery: 50x36cm Drevená rúčka. Kvalitná hliníková lopata Vám zaručene pomôže aj s väčšou nádielkou snehu. Pracovná časť je z tvrdeného hliníku. Násada je z brezového dreva.


Hliníková lopata na sneh platné do: 27. Rukoväť je z polypropylénu. Prevedenie listu, Plast.

Vyhotovenie, Odhŕňač snehu. Oblasť použitia, Exteriér. Hrablo na sneh šírka 53cm, dĺžka 152cm. Stav tovaru Všetko Iba nové Iba rozbalené, zánovné Zobrazenie iba rozbalených, .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba