Apartmány margo sun

Apartmány Margo Sun sa nachádzajú hneď vedľa lyžiarskych svahov na Martinských Holiach v pohorí Malá Fatra. Zaručená najnižšia cena na trhu. Apartmánový dům Nová Ponorka sídlí v srdci střediska Martinských holí, přímo u lyžařských vleků, m pod nástupní stanicí vleku B. Komfortní ubytování pro hosty všech věkových kategorií je připraveno v útulných studiích a apartmánech. Po Ut St Št Pi So Ne Po Ut St 1 Št 1 Pi 1 So 1 Ne 1 Po 1 Ut 1 St 1 Št 1 Pi 1 So 2 Ne 2 Po 2 Ut 2 St 2 Št 2 Pi 2 So 2 Ne 2 Po 2 Ut 3 St 31.


Slovensko ponúka pre ubytovanie rôzne zariadenia.

Ak hľadáte práve apartmány , tak ste na správnom mieste. Ponúkame ubytovanie v apartmánoch vo Veľkom Slavkove a na Martinských Holiach. Rezerváciu Vám potvrdí priamo ubytovateľ. Apartmánový dom sa teší vynikajúcej polohe, priamo v stredisku Martinky na Martinských holiach, len pár pod nástupnou stanicou lyžiarskeho vleku.


K dispozícii sú apartmány a štúdiá s vlastným kuchynským kútikom, ktorý je vybavený dvojplatničkou, varnou kanvicou a mikrovlnnou rúrou. Ubytovanie Apartmán MARGO SUN neudáva na našich stránkach cenník a viac popisných informácií. Pre rezerváciu zavolajte majiteľovi ubytovania alebo si vyberte iné ubytovanie v lokalite Malá Fatra, Turiec . V spodnej časti Donovál, smerom k Ružomberku pri osade Mistríky sa nachádza novovystavaný apartmánový dom Kamzík.

V bezprostrednej blízkosti lyžiarskej školy a požičovni lyží. Pred hotelom začína tzv. Lyžiari môžu tiež využiť lanovku na Novú hoľu,. Vždy aktuálne ceny a obsadenosť. Do priestorov ubytovacieho zariadenia so samoobslužnou reštauráciou zídete rovno na lyžiach a ubytovacie jednotky sú vybavené bezplatným Wi-Fi pripojením na internet a . Přilehlé parkoviště s dostatečnou kapacitou parkovacích míst je garancí bezproblémového . Отзывы, Описание, Бронирование, Рейтинг, Фото, Видео.


Apartmany Margo Sun , Martin – Find the best deal at HotelsCombined. Compare all the top travel sites at once. POPIS UBYTOVÁNÍ: Martinské Hole: Nový apartmánový dům Nová Ponorka se nachází v srdci střediska, několik metrů pod nástupní stanicí vleku.


Služby apartmánového domu: - recepce - restaurace . Guests benefit from balcony. The kitchenette is equipped with a microwave and a fridge, as well as a kettle. A flat-screen TV is provided.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba