Zariadenie predajne bazos

Zariadenie do predajne za najlepšie ceny, zariadenie do predajne na predaj a kúpu. Vybavenie predajne a zariadenie predajne v online bazári. Inzeráty zariadenie predajne.


Bezplatná inzercia, zariadenie predajne predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.

Zariadenie obsahuje chrómové panely na stenu, stojany, štendre, drevené police, držiaky, drevený závesný nábytok so sklenými policami, drevený pult kombinovaný sklom a dve skúšobné kabínky. V prípade, ak potrebujete pri zariaďovaní predajne , alebo obchodu odbornú konzultáciu, bude sa Vám venovať náš obchodník s dlhoročnou skúsenosťou v obore. Na základe Vašej požiadavky, Vám odporučí vhodné riešenie pre Vaše priestory a Váš sortiment. Bazár s nábytkom, nábytok bazár , inzercia s nábytkom, predám starožitný nábytok, predám rustikálny nábytok , záhradný nábytok na predaj.


PREDAJNE – SKLADY – ARCHÍVY – ČERPACIE STANICE – KANCELÁRIE. Výhodne predáme používaný zabezpečovací systém na ochranu tovaru pri m. Zákaznický servis: 1) tel.

Realizácia predajní , obchodov a komerčných priestorov. OTVÁRACIE HODINY: podľa individuálneho dohovoru. Termín návštevy si dohodnite vopred telefonicky na vyššie uvedenom čísle. Kúpa a predaj strojov, zariadení , náradia, nástrojov, hydrauliky a nábytku. Starožitností, pračky, stroje, chladničky, televízory, počítače a mobily.


Autá zo Slovenska aj z EU. Ponuka autobazárov aj súkromných osôb. Osobné a úžitkové automobily na predaj. IKEA nábytok teraz zakúpite aj on-line! Chcete si zariadiť kuchyňu, obývačku či spálňu?


Ponuky práce v lokalite Dunajská Streda. Predam regale - Nabytok. Pošlite svoj životopis a nájdite si nové zamestnanie ešte dnes! Voľné pracovné miesta v lokalite Dunajská Streda.


Autobazár s kompletnou ponukou áut na predaj. Záhradné krby predajne - krby Košice, krby Pezinok, krby Trenčín, krby Prievidza, krby Bánovce nad Bebravou, krby Nitra, krby Banská Bystrica.

Záhradná kuchyňa Hercules je multifunkčné zariadenie s možnosťou grilovania na dreve alebo drevenných briketách. Súčasťou sú pracovné pulty,plynový sporák a umývadlo . Dlžka 10cm, hrúbka drôtu 5. Tovar neposielam na dobierku. Zámek plně funkční, 2xklíč. Internetový predaj kamerových systémov a setov.


Kamerové systémy a kompletné sety v akciovych cenach.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba