Uhlová brúska makita ga9050r

Celorozsahová elektronika pre konštantné otáčky pri zaťažení. Patentované cik- cak povrstvené vinutie rotora z epoxidovej živice umožňuje. Obchod so zlatou pečaťou . Príslušenstvo Bosch, Makita , Proxxon, Dremel.


Zabezpečení proti neúmyslnému restartu.

Velký, snadno ovladatelný vypínač. Nová generace motorů umožňuje úsporu hmotnosti a užší kryt motoru. Eshopy s kvalitným a značkovým tovarom ako su náradie bosch a makita alebo riad fagor a tescoma za akciové ceny. Nabízíme pouze kvalitní úhlové brusky Bosch, Narex, Makita , BlackDecker, DeWalt, Ferm, Hitachi a Skil. MAKITA Záruka spokojnosti a kvality.


Pre širšiu ponuku výrobkov Makita odporúčame prelistovať priložený katalóg. V prípade záujmu o tovar z katalógu nás .

Ochrana pred opätovným nábehom. Priemer brúsneho kotúča 2mm. Náradie Elektro Náradie.


Bruska je kompatibilní s kotouči o průměru 2mm a disponuje novou generací motoru, která umožnila snížení hmotnosti i rozměrů stroje. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Uhlová brúska s ochranou proti pretaženiu a neumyselnému zapnutiu stroja. Brúsny kotúč (?) 2mm. Veľkosť vretena Mx 2. SK - Nové obchodné príležitosti pre firmy.


Vy si zadáte dopyt jednoducho, rýchlo a zadarmo. Databáza dopytov, katalóg dodávateľov a sprostredkovanie obchodu - to všetko na jednom mieste. Omezení rozběhového proudu.


Výrobce: Makita , Makita. Dostupnost: ks skladem. CMI Vibrační bruska C-SWS-1B.

Einhell Pásová bruska RT - BS červená. Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. W Funkce ANTIRESTART se světelným upozorněním. Popis: Nový silný motor 2. Technologie XPT umožňující použití v prostředí se zvýšenou prašností nebo vlhkostí. Nový spolehlivý bezuhlíkový motor umožňující delší použití na jedno nabití akumulátoru.


Elektronická kontrola otáček stroje podle zatížení.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba