Suzuki vitara bazos

Suzuki grand vitara xl-7. VÝBORNÝ VYNOVENÝ BEZPORUCHOVÝ MOTOR TRIEDY . ABS, ESP(VDC), ASR(TC,EDS), MSR, ADS, DSC(DTC), Brzdový asisten. Kupene ako nove V CZ(ziadny pochybny dovoz a na dovoz a podobne)1.


Závodní auto na offroadmaraton. Ram suzuki jimny-upravený. Zkracena prevodovka vitara. Viskozni spojka na predni napravu. Mozna vymena za osobni automobim. Mnoho nahradnich dilu vc.


Pérování 8x tlumiče HP s baňkama pro regulaci tvrdosti plus dva . Model Vitara od autobazárov aj súkromných predajcov. Vyberte si auto v spoľahlivom autobazáru! Výbava: klima, abs,2x airbag, el. SUZUKI GRAND VITARA 08R SVĚTLO . Najdi si to své vysněné na TipCars. W (109PS), Generácia vozidla: FT mod.


Výsledky: 0-z celkom 928. Poľovnícke gumáky EUROHUNT s neoprénom. Predam rôzne diely na suzuki vitaru : karoseria,diky,gumy,podlozky,klby,čapy,loziska,tlmiče,silentbloky,križe,brzdy, lanka,tesnenia,filtre,. Vhodné na všechny typy vozů s tažným zařízením. Pasuje na Jimny, Vitara , Samurai, Niva,.


Z našich inzerátů si vybere každý. BOOSTERJET VITARA S 4WD AT. Boosterjet PREMIUM 6AT 4WD. Bazoš Automobily, Tuning aut, Firmy z oboru auto . Informace o predam suzuki vitara bazos. Motoricky a mechanicky funkčné.


Môže byť i bez papierov. Predám diferák na suzuki vitara. Vyhledávání - suzuki vitara bazos. Na zadaná kritéria nebylo nic nalezeno.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba