Strieborny elixir

Propolis je jedným z najúčinnejších produktov, ktoré pomáhajú vzdorovať rôznym infekčným faktorom. Strieborný elixír obsahuje tento prírodný produkt. Elixír pre posilnenie imunitného systému. Základné účinné zložky strieborného elixíru rady sibírsky propolis je prírodný med a propolis s včlenenými iónmi striebra, preslávené svojimi antibakteriálnymi účinkami a obsahom látok stimulujúcich imunitu.


STRIEBORNÝ ELIXÍR SÉRIE SIBÍRSKY PROPOLIS. Základnou účinnou zložkou je prírodný med a propolis, známy svojimi antibakteriálnymi účinkami a obsahom látok stimulujúcich imunitu. Zloženie: Echinacea – je jednou z najzbámejších imunostimulantov. Plysacharidy obsiahnuté v Echinacei pri zlučovaní s bunkami. Stříbrný elixír (Sibírsky propolis).


Informácie, ktoré tu nájdete majú iba informačný charakter a zahŕňajú okrem oficiálnych informácií výrobcu produktu hlavne naše osobné skúsenosti s jeho používaním. Doporučujeme preto, aby si každý užívateľ tohoto produktu vopred prečítal oficiálne informácie poskytované výrobcom . Lieči a zároveň zvyšuje náladu. Ak sa párenie nevydarilo ruší ikonku a zvyšuje náladu.


Premieňacie elixíry: Obrázok. Na podporu energie, kondície a krásy. Pre normalizáciu krvného obehu a . V kombinaci se vzácnými sibiřskými bylinami, které jsou součástí elixíru, umožňuje doplňkově zvýšit . Jedinečné výťažky zo sibírskych bylín upevňuje . PM- ELIXÍR NA POSILNENIE PAMÄTI A POTLAČENIE TRÉMY.


Ak prebehne všetko podľa očakávania, bol získaný zrejúci Lapis, v závere mal žiarivo biele sfarbenie (biely Lapis – strieborný elixír ). Iný typický postup výroby zlata podľa alchymistu Ramóna Lully pochádzajúceho . Na Sibíri je propolis výrazne cenený, nielen vďaka svojim účinkom, ale aj čistote prírody, z ktorej pochádza. Altajskí šamani považovali propolis za posvätný magický elixír a verili, že zosilňuje silu včelieho jedu a je schopný vyháňať zlých duchov a choroby z ľudského . Pri pochôdzkach po diskusných fórach som našla ľudí, ktorí majú skúsenosti s používaním koloidného striebra ako antibiotika. Jeden z nich používa strieborný elixír v pipetovej fľaške (zrejme zakonzervovaný alkoholom) a keď ho začne škrabať v krku, dá si kvapku elixíru a opakuje 2-x denne. Dobrý deň chcem sa opítať.


Prírodný elixír plný zdravia z medu, citrónu a cesnaku. Vyrobte si elixír , ktorý podporí vašu imunitu a očistí celé telo pomocou citrónu, medu a cesnaku. Soutache náušnice v bielej a matnej zelenej farbe. Dĺžka náušníc bez háčika je ,cm. Liečebné využitie: topaz sa dá použiť k upevneniu zdravia, napomáha tráveniu, dokáže bojovať s anorexiou, navracia chuť k jedlu, upevňuje nervy a pozitívne ovplyvňuje metabolizmus.


Veľkosť dĺžka cca cm.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba