Stavebne drevo pezinok

Sme firma pôsobiaca na trhu už rokov s najväčšími skladovými zásobami stavebného reziva,sušeného materiálu,OSB dosiek,Lepených BSH hranolov a mnoho iného. Za túto dobu sme náš sortiment rozšírili na najväčší sklad v regióne. Drevo pochádza výlučne od kvalitných Slovenských dodávatelov. Jedná sa o smrekové rezivo vhodnépre stavebné účely. Zaoberáme sa aj krovmi na objednávku podĺa vašich požiadaviek.


Predaj palivového dreva a guľatiny. Porovnajte firiem v lokalite Pezinok : KOLBACH- DREVO , Optimmus s. Stavebné rezivo AS TRADING, spol. Vitajte na stránke našej firmy zaoberajúcej sa okrem širokého spektra stavebnej činnosti aj predajom stavebného reziva. Ponúkame rezivá rôznych rozmerov a tvarov.


Sklad ( píla ) Kostoľany nad Hornádom (okr. Košice-okolie) - predaj reziva, OSB dosky, drevené RUF brikety. V prípade potreby zabezpečujeme dodávku reziva až k Vám.


Výroba a spracovanie dreva prebieha v prevádzkach Pezinok a Modra. Spracovanie dreva , drevené výrobky. Naša firma vyrába a predáva kvalitné palivové a krbové drevo. Pezinku , ktorá Vám ponúka predaj dreva , reziva, krovov, guľatiny. Výroba a predaj stolárskeho reziva, stavebné rezivo, špárovka, drevenné obklady a dlážky, obchod s guľatinou.


Dosky, fošne, strešné laty, hranoly stavebné aj KVH, MFP dosky……sú Vám k dispozícii. Profesionálna ochrana dreva – impregnácia, základný aj vrchný náter. Dosky sú z nehobľovaného smrekového dreva , sušené na a sú vhodné pre zábradlie lešení, alebo stavebné schodištia. Dodáva sa ako paralelne omietané alebo prizmované, povrch je rezaný. Rodinné domy, klenbové pivnice, kozuby.


Pezinok Kraj: Bratislavský Štát: sk Slovenská republika Viac. Predávame stavebné smrekové rezivo za nízke ceny. Hranoly, dosky, strešné laty, fošne! Uvedené ceny sú bez DPH.


Martin Holič - stavebné rezivo. Taktiež vieme spracovať Vami dovezenú guľatinu a samozrejme aj .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba